Pjesma "Last Christmas" grupe Wham! jedan je od najvećih božićnih hitova svih vremena te niti nakon 35 godina otkako je snimljena ne gubi svoju čar. Inspirirala je i domaći brend Majčice Moja za dizajn majice koja će oduševiti obožavateljice te božićne pjesme.

Brend Majčice Moja poznat je po svojim "zezantskim" majicama naročito popularnima među onima koji žele nositi nešto drugačije i istaknuti se u masi. Majice su ukrašene motivima koji su prvenstveno referenca na neka prošla vremena ili događaje koji su nam svima manje-više poznati ili smo ih imali priliku doživjeti, a motivi su specifični upravo za naše podneblje i prošlost. Zato su im hrvatski filmovi, naročito "Tko pjeva zlo ne misli", gradovi, ljudi, pisci, specifični motivi iz 80-ih, neke hrvatske izreke ili preokupacije, najdraža inspiracija.

U Majčici Mojoj osmislili su i prigodnu majicu za božićno vrijeme nadahnutu jednom od najpopularnijih božićnih pjesama "Last Christmas" grupe Wham!, koju je napisao George Michael. Na majici su ispisane note i tekst, kao i ime autora tog obožavanog hita. Majica se može odlično stilizirati uz razne odjevne komade, a bez sumnje će biti i fenomenalan izbor za blagdanske tulume.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju