Zimska sezona i s njom povezane najčešće zdravstvene tegobe na svom su vrhuncu. Umorni od kašljucanja, grlobolje i oslabljenog imuniteta svake zime, tražili smo rješenje koje će osim na simptome, djelovati i preventivno.

Galerija PR PR PR +5 PR

Tako smo otkrili Apimel plus liniju – posebno dizajniranu za pomoć kod sezonskih bolesti i najčešćih tegoba izazvanih oslabljenim imunitetom.


Otprije poznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji proizvodnje meda, Apimel je tvrtka iz Slavonije s proizvodnim pogonom u Bizovcu. Svoje proizvode distribuiraju velikim trgovačkim lancima, ljekarnama, prodavaonicama zdrave hrane i ugostiteljima. Pokrivaju čitavo hrvatsko tržište, a prisutni su i na europskom tržištu.
Posljednjih godina fokus stavljaju na ljekovitu liniju proizvoda, stvorenu pomnim osluškivanjem tržišta i najčešćih zdravstvenih potreba s kojima se svi susrećemo. Time se približavaju manjim kupcima. Osim Plus linije ljekovitih proizvoda, vrlo je popularna i Beauty linija izrazito pozitivnih recenzija na pčelinju mast za njegu kože.

PR PR Foto: PR

Po čemu se Apimel plus linija ističe?

U suradnji sa stručnjacima stvorene su formule visokokvalitetnih pčelinjih proizvoda koji u kombinaciji s ljekovitim biljem djeluju prema namjeni, a istovremeno blagotvorno na cijeli organizam i imunitet.
Proizvodi ove linije dostupni su u DM prodavaonicama i svim većim ljekarnama te online ljekarnama po pristupačnim cijenama.

Tajna je u propolisu koji sadrži flavonoide i polifenole, antioksidacijskog i antikancerogenog djelovanja. Stoljećima je poznat po svojim antibakterijskim i antifungalnim svojstvima, a Apimel ga koristi kao svog najmoćnijeg saveznika.

Bronhimel sirupi

Med, propolis, ekstrakti biljaka i vitamin C kombinacija su za pomoć kod grlobolje i kašlja s antibakterijskim učinkom koji ubrzava oporavak sluznice ždrijela i zdravlju dišnog sustava.
Bronhimel za odrasle osvježavajućeg je biljnog okusa, a Bronhimel junior za djecu dolazi uz okus jagode.

Bezalkoholni propolis sprej s kaduljom

Još jedno praktično rješenje za sve nas koji smo stalno u pokretu, ali i za one koji nisu navikli na klasičan propolis, odnosno njegov snažan okus. Bezalkoholni propolis sprej s kaduljom ugodnog je okusa i vrlo djelotvoran kod grlobolje. Uz to, štiti sluznicu grla i gornje dišne putove te dezinficira usnu šupljinu.

Propolis pastile

Pastile su najnoviji proizvod Apimelove kućne ljekarne. Svi znamo kako se i za koju namjenu koriste pastile, no ono što ove pastile izdvaja je visokokvalitetni propolis standardiziran na flavonoide ocijenjene galanginom. To znači da se nativni (izvorni) propolis pročišćava, analizira, selektira i standardizira što poboljšava njegovu kakvoću i terapijsku vrijednost.

Apidental sprej

Kombinacija propolisa i ljekovitog bilja u praktičnom spreju koristi se za upaljene i oštećene desni, infekcije usne šupljine te kod afti. Odlične rezultate pri redovnom korištenju Apidental daje i kod problema s grlom i krajnicima, karijesom pa čak i lošim zadahom.

Upoznali smo se s najpopularnijim proizvodima Apimel plus linije te preostaje istražiti i ostale linije pčelinjih proizvoda, kao i njihovu hvaljenu Melkior medicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju