Oni nas u samo jednom trenu mogu teleportirati na bilo koje mjesto na svijetu, vratiti nam energiju, podići raspoloženje i začiniti svaki životni trenutak. Magično nas vraćaju u djetinjstvo, evociraju nam sjećanja na najposebnije trenutke, a zbog tih zavodljivih kapljica još više uživamo u svom tijelu i odjeći.

 

Galerija PR PR PR +2 PR

Priča je ovo o mirisima koji su začinili i najnovije Limited Edition Coral Sea i Pink Siesta omekšivače s potpisom Violete, predstavljeni na uistinu posebnom druženju na najpoznatijoj modnoj adresi u Zagrebu, dućanu ELFS u Amruševoj ulici.

Violeta je oduvijek težila jedinstvenosti, visokoj kvaliteti i želji da svojim klijentima ponudi nešto posebno zbog čega će zračiti i hodati drugačije te jednostavno biti bolja verzija sebe. Teško je zamisliti osobu koja ne voli komplimente, a najnovije mirisne formule koje se nalaze u limitiranoj kolekciji Violetinih omekšivača, odjeći daje onaj završni magični dodir čime će svatko plijeniti pažnju.

PR PR

“Mi u Violeti pažljivo biramo naše suradnike, a kad je riječ o parfemima, radimo s pravim majstorima svog zanata. Tim koji potpisuje kreiranje čuvenog i nezamjenjivog Lancomovog parfema La vie est Belle je tim koji stoji i iza naših mirisnih nota. Tamo negdje na mirisnom jugu Francuske kreirali su parfeme za naša nova dva omekšivača, Coral Sea i Pink Siesta koji će, sigurni smo, osvojiti naše potrošače“ – izjavila je Ivana Brdar, magistra organske kemije i biokemije.

Omekšivač Coral Sea na prvu osvaja mirisnim drvenastim notama, zlatne vanilije i javorovog sirupa. Tu su i esencije ljubičice, tonkovca ali i osvježavajućih mirisa narančinog soka, kore limuna te ananasa. S druge strane Pink Siesta privlači mirisom cedrovine, sandalovine i bijelog mošusa kao i bijelih cvjetova, maline, zelenog bilja i citrusa. Osim jedinstvenih parfemskih ulja, omekšivači su oplemenjeni mirisnim mikrokapsulama koje čuvaj parfem kroz duže vrijeme i omogućuju long-lasting efekt i to čak do 16 tjedana. Važno je naglasiti da su kapsule izrađene patentiranom japanskom tehnologijom koja je formaldehyde free čime su ove kapsule sigurne za korištenje gledano i sa zdravstvene strane.

PR PR

Znaju to i ELFSI, modni znalci koji u kreiranju svoje odjeće paze i na najsitnije detalje te s velikom ljubavlju i pažnjom brinu o željama i potrebama svojih klijentica. Spoj modnih komada iz njihove najnovije proljetne i ljetne kolekcije te Violetina mirisna rapsodija privukla je i brojna poznata lica poput Nives Ivanišević, Ivane Mišerić, Tihane Harapin Zalepugin, Marijane Batinić, Antonije Stupar Jurkin, Ane Miščević, Iris Androšević Pinjuh, Kristine Krepele, Danijele Pintarić, Hane Hadžiavdagić, Mateje Frajsberger, Davora Garića, Tine Walme, Anje Matković, Ana Marije Percaić, Marija Mlakara, te Mateje i Marka Ćorluke te Ljubice Stojić.

Više informacija o Violeti te najnovijim proizvodima može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook i Instagram profilu te Youtube kanalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju