Modna kuća Dior predstavila je kolekciju Miss Dior roller pearl sastavljenu od dva parfema, a to su Blooming Bouquet i Absolutely Blooming. Posebnost kolekcije je ta što su oba parfema već dobro poznate uspješnice pakirane u posebne bočice koje na samom vrhu imaju roll on aplikator koji omogućava lako nanošenje, a mala količina od 20 mililitra sasvim je dovoljna i praktična za putovanje ili nošenje u torbi

Miss Dior roller pearl Novi i lakši način nanošenja parfema uz pomoć roll on-a predstavila je modna kuća Dior Foto: PR Novi i lakši način nanošenja parfema uz pomoć roll on-a predstavila je modna kuća Dior u kolekciji Miss Dior roller pearl. Kolekcija se sastoji od dvije mini verzije parfema, a to su Blooming Bouquet i Absolutely Blooming pakirane u bočicama od 20 mililitara sa rollerballom na vrhu i malim čepom koji se odvrće i štiti sadržaj parfema od isticanja.

Oba parfema su već dobro poznate uspješnice, a svojom cvjetno-voćnom kompozicijom savršeno pristaju uz vedre, proljetne dane. Zbog posebnog izdanja parfemi su izrazito jednostavni za upotrebu i sasvim dovoljni te praktični za putovanja ili nošenje u torbi.

Miss Dior Blooming Bouquet

Kolekcija se sastoji od dvije mini verzije parfema, a to su Blooming Bouquet i Absolutely Blooming pakirane u bočicama od 20 mililitara sa rollerballom na vrhu.

Osvježavajuće cvjetno- voćna parfemska kreacija za žene Miss Dior Blooming Bouquet pravi je proljetni miris predstavljen početkom 2014. godine. Izrazito elegantan i mekan parfem u gornjim notama sadrži bergamont i sicilijansku mandarinu u srednjim notama ružu iz Damaska, božur, marelicu i breskvu, dok bazu krasi bijeli mošus. Savršenoj svijetloj i veseloj kompoziciji zaista je teško je odoljeti.


Miss Dior Absolutely Blooming

Parfem Miss Dior Absolutely Blooming predstavljen je 2016. godine i prava je cvjetna rapsodija upotpunjena bobičastim voćem. Kompozicija parfema sastoji se od gornje note koja sadrži malinu, crni ribizl i ružičasti papar, srednje note božura i ruža iz Grassa i Damaska te bazne note od bijelog mošusa. Nježan i topao parfem bogat voćnim sokovima i cvjetnim nektarom prava je doza mirisa za vedre dane koji su pred nama.

Ukoliko i vi želite imati Miss Dior roller pearls možete ih nabaviti u parfumerijama, a cijena je 324 kune za  Roller pearla Miss Dior Bloom Bouquet te 388 kuna za Miss Dior Absolutely Blooming.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju