Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo spojili su glasove u pjesmi “Nemoj”. Omiljeni glazbenici snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu suradnju dugo priželjkivala.

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj” ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora - jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica - Ninu Badrić.

U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač.

Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj" , ispričao je Petar.

Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti, dodao je pjevač.

Petar Grašo i Nina Badrić Petar Grašo i Nina Badrić (Foto: Mateja Smolčić)

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina.

Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje, rekla je pjevačica.

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i sinoćnji nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike.

Nina Badrić: Haljina kao za vile koja dolazi s pričvršćenom metalnom ogrlicom Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 7 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 2 Nina Badrić i Petar Grašo na Melodijama Jadrana - 6 +5 Nina Badrić nosi haljinu brenda Taller Marmo

Pjesma ‘Nemoj’ još je jedna u nizu uspješnica iz glazbene radionice Huljić-Grašo. Nakon pjesama "Moje Zlato", "Ako te Pitaju", "Jel ti reka ko", te hitova Nine Badrić - "Dani i godine", "Rekao si" - koje su poharale regionalne top ljestvice vjerujemo da će i zajednička pjesma "Nemoj" pronaći svoj put prema bezvremenskim hitovima kakve ovo dvoje glazbenika stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojne publike koja ih prati i voli desetljećima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju