U sklopu Pariškog tjedna mode svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2018. godine prikazala je i Stella McCartney. Reviju britanske dizajnerice došle su pogledati brojne poznate osobe, ali među njima se najviše istakla jedna samozatajna ljepotica

Charlotte Casiraghi, kći princeze Caroline od Hanovera i unuka Grace Kelly, ne pojavljuje se često na javnim događanjima pa su njezin dolazak na Pariški tjedan mode mediji dočekali s oduševljenjem.

Za razliku od drugih poznatih dama koje su došle pogledati novu kolekciju britanske dizajnerice Stelle McCartney, samozatajna 31-godišnjakinja stigla ja na reviju u jednostavnom izdanju i s tek trunkom make-upa na licu.

Zahvaljujući minimalizmu u odijevanju i šminkanju, do izražaja je došla njezina bezvremenska ljepota. Iako je na reviji bilo i žena u zanimljivijim kombinacijama, fotografi su salijetali upravo Charlotte koja je još jednom dokazala da je manje ponekad više.

Nosila je široke tamne traperice, crnu poludolčevitu, plavi sako i platforme Stelle McCartney, a od modnih dodataka odabrala je samo crnu torbicu s lancem.

U galeriji pogledajte još odjevnih kombinacija Charlotte Casiraghi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju