U Parizu se mogu pronaći vrlo raznolika i maštovita arhitektonska rješenja kada je riječ o stambenim prostorima. I najmanji i možda ne najbolje izgrađeni prostori mogu se pretvoriti u prave oaze za stanovanje, a jedan takav pomalo neobičan stan postoji u blizini pariške bazilike Sacré Coeur.

Galerija Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 7 Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 4 Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 6 +4 Sofa za sjedenje limun žute boje jako je lijepo osvježila i podigla dnevni boravak

U Parizu se na svakom koraku mogu pronaći romantika i šarm, a takav je i stan u kojem je bjelina, kao temeljna boja u prostoru, nadopunjena s detaljima u žutoj, plavoj, crvenoj. Sofa za sjedenje limun žute boje jako je lijepo osvježila i podigla dnevni boravak, a u bijeloj spavaćoj sobi savršeno se uklopilo malo plave boje.

Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 3 Stan ima i pametno uređen radni prostor (Foto: Living4media)

Stan je zanimljiv i zbog toga što je na tri kata, a svaki kat je veličine 10 do 15 četvornih metara.

Na prvom katu nalaze se spojena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak, na drugom spavaća soba i kupaonica, a na trećem katu uređen je prostor za rad i odmor.

Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 4 Na drugom katu stana nalaze se spavaća soba i kupaonica (Foto: Living4media)

No ono što kod ovog jednostavno i elegantno uređenog pariškog stana posebno očarava jest izlaz na krovnu terasu koja se čini kao idealno mjesto za popiti jutarnju kavu ili uživati u večernjem pogledu na Pariz. I to veličanstveni panoramski pogled od 360 stupnjeva!

Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 8 Pariški stan s izlazom na krovnu terasu (Foto: Living4media)

Krovna terasa dođe kao šlag na torti ovog prelijepog stana koji odiše pariškim duhom i "tjera" nas da se iznova zaljubimo u najromantičniji grad na svijetu.

Pariški stan s izlazom na krovnu terasu - 6 Grede na stropu prostoru daju dodatnu toplinu i šarm (Foto: Living4media)

Nevjerojatan stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba uređen - savršeno Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 6 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 4 +11 Savršeno uređen stan od 18,6 kvadrata u centru Zagreba - 3

Policajka Sanja iz Slavonskog Broda za 80 eura renovirala je svoju kupaonicu, a rezultat je - paf! Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 6 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 1 +2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju