U moru cipela s visokom potpeticom za svačiji ukus naišli smo na vrlo sladak, pomalo retro model iz trgovine Reserved koji će sigurno osvojiti romantične duše. Štikle dolaze u dvije varijante, pa možete birati između crnog modela s bijelim točkicama te ružičastog.

Sve je na ovim štiklicama na špic baš slatko i romantično. Za početak tu je mašna u istoj boji kao i same štikle, a imaju i otvorenu petu s remenčićem koji se može regulirati. Tanka potpetica visine osam centimetara taman je da lijepo izduži noge i proljepša čitavu figuru, bez obzira na to nosite li ih uz traperice, suknju ili haljinu.

Nas je osvojio crni model s bijelim točkicama koje su veliki trend, a volimo ih i mi jer svakom outfitu daju dozu razigranosti i ljupkosti.

Za elegantniji look tu je ružičasti model čija će se suptilna nijansa sjajno uklopiti uz druge boje. Još jedna sitnica ove štikle čini privlačnima, a to je materijal od kojeg su izrađene nalik satenu koji im daje dozu otmjenosti.

Štikle idealne za proljetne i ljetne dane i večeri mogu se kupiti u trgovini Reserved po cijeni od 259,90 kuna, a dolaze u veličinama od 36 do 41.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju