Bloom Tatarinov pravi je mali veseljak, voli i plesati, a ima i ritma. U domu Maje Šuput i Nenada Tatarinova uvijek je veselo, a mama i tata posebno guštaju kada vide svoga sinčića kako pleše.

Maja Šuput na svom Instagramu objavila je video snimku na kojoj Bloom preslatko pleše. Dječačić je izašao iz svog dječjeg automobila i ponesen ritmom počeo veselo plesati na glazbu.

Vikend vibes. Ja po noći, on po danu. Samo muzika, napisala je uz video jedna od naših najzaposlenijih pjevačica, koja nastupa svaki vikend, a ljubav prema glazbi i plesu očito je prenijela i na svog sinčića.

Majini pratitelji na Instagramu komentirali su kako je Bloomić mini kopija Maje i da se vidi da ima ritma.

Fakat je u ritmu, ali skroz genijalno precizan.

Mala mamina kopija, baš je medeni.

Slatkić, kako super pleše prepun ritma, komentirali su pratitelji Maje Šuput još jedan preslatki trenutak iz život dvogodišnjeg Blooma Tatarinova.

Pogledajte kako se Bloom modno uskladio s mamom Majom Šuput u bež kombinaciji Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 1

Već je veliki! Pogledajte kako je izgledao prvi dan vrtića Blooma Tatarinova Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 4 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 3 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 5 +1 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju