Jedan od najvećih prijelomnih trenutaka veze zasigurno je nevjera. Tada postoje samo dva izbora – raskinuti vezu ili oprostiti partneru. Obje je odluke iznimno teško donijeti, a ovih sedam slavnih dama odlučilo se za oprost. Provjerite u članku o kome je točno riječ


Na prvom mjestu ove liste našla se popularna pjevačica Beyonce. Ona je suprugu Jay Z-u oprostila nevjeru te je čak i otvoreno progovorila o tome. Točnije, posljednji album "Lemonade" prepun je pjesama koje govore o reperovoj nevjeri.

Slavne žene poput Beyonce i Fergie odlučile su oprostiti svojim muževima nevjeru

Također, i sam se Jay Z na nedavnom objavljenom albumu osvrnuo na to kako je pogriješio prevarivši suprugu. Ovaj slavni glazbeni par prebrodio je bračnu krizu s dvama vrlo uspješnim albumima i dvjema bebama. Naime, Beyonce je rodila blizance početkom lipnja.

Par koji slijedi jedan je od najpoznatijih parova iz 1990-ih. Riječ je o Elizabeth Hurley i Hughu Grantu. Za njih dvoje zamalo kobna bila je 1995. godina. Grant je uhvaćen kako traži usluge prostitutke, no Hurley je čitavo vrijeme bila uz njega i pomogla mu nositi se s tim skandalom.

Oni su ujedno jedini par na ovom popisu koji više nije zajedno, ali ne zbog nevjere. Njihovoj vezi je došao kraj 2000. godine, a oni su i dalje ostali vrlo bliski. Hugh je čak krsni kum Elizabethinu sinu.

Pogledajte u našoj galeriji koje su to žene odlučile oprostiti nevjeru svojim partnerima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju