Ljubavni život Eve Longorije obilježio je i vrlo javan razvod od košarkaša Tonyja Parkera. Njihov brak naoko je bio idiličan sve do trenutka dok se nije saznalo da Tony vara Evu sa suprugom svoga suigrača.

Za razliku od mnogih drugih poznatih žena koje su prešle preko preljuba svojih partnera, Eva se odmah odlučila za razvod. Nekoliko godina kasnije progovorila je o aferi bivšeg supruga u jednom intervjuu.

Imala sam trenutke u kojima sam se pitala: Zar nisam dovoljno seksi? Zašto nisam dovoljno lijepa, dovoljno pametna? Ali usred svih tih pitanja zaustavila sam samu sebe i rekla: 'Ne, nećeš to raditi.' Lako je zapeti u tom začaranom krugu.

Željela sa mu pružiti priliku da mi kaže zašto je to napravio. Stvarno sam to željela znati. Rekla sam mu da ga neću osuđivati, da neću biti ljuta u tom trenutku. Bit ću ljuta kasnije. Ljudi kažu da je to bilo vrlo milostivo od mene, ali to nema veze s tim. Samo sam stvarno željela znati zašto, a ako iskreno želiš dobiti takvu informaciju od nekoga, onda ne smiješ osuđivati.

Društvo u takvim situacijama obično misli da nešto ne valja sa ženom. Sigurno ju je varao jer nije bio seksualno zadovoljan s njom. Sigurno je bila naporna. Ali zašto bi razlog zbog kojeg me varao morao imati veze sa mnom? Ja sam sigurna u to tko sam zapravo. Stvarno jesam. To nije umišljenost. Jednostavno sam pomislila: 'Ok, to je život koji on želi živjeti', zaključila je Eva.

Dita Von Teese bila je u braku s glazbenikom Marilynom Mansonom, razvela se zbog njegove afere s glumicom Evan Rachel Wood.

Imam dojam da on misli kako ga nisam dovoljno podupirala. Ali istina je da nisam podupirala njegov način života i osobu koja je ušla u naš život. Bilo je teško jer sam pokušavala naći pomoć za sve njegove probleme, a onda sam shvatila da on ne želi pomoć.

Nisam podupirala njegovo partijanje ni vezu s drugom djevojkom i bez obzira na to koliko sam ga voljela, nisam željela biti dio toga. Dala sam mu ultimatum, ali to nije funkcioniralo. Umjesto toga postala sam njegov neprijatelj. Otišla sam iz našeg doma na Badnjak, bez ičega. Znala sam da se u mom domu odvija neprimjerena veza i nisam željela da me išta na to podsjeća. Nisam željela taj kauč, nisam željela taj krevet, ispričala je Dita.

S nevjerom se suočila i Jennifer Lopez. U jednom intervjuu objasnila je kako je inspiraciju za lik u psihološkom trileru "Dečko iz susjedstva" pronašla i u vlastitom životu.

Razumjela sam je, mogla sam se poistovjetiti s njom. Taj osjećaj kada si neko vrijeme u braku, sve se raspada, a ti pokušavaš odlučiti želiš li spasiti brak ili ne. Osjećaš se odbačeno kao žena. Mislim da je kod preljuba važno shvatiti da nije problem u tebi. Kada te netko prevari, problem je u njemu. Tu se radi o njegovim nedostacima, zaključila je Jennifer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju