Jedna mladenka podijelila je svoje vrlo neugodno iznenađenje koje joj je priredila njezina djeveruša. Mladenka je sada u dilemi te razmišlja o tome da prijateljicu uopće ne pozove na vjenčanje

Većina mladenki ne želi da svi znaju kako njezina vjenčanica izgleda prije dana vjenčanja, a tako je razmišljala i jedna mladenka koja je doživjela vrlo neugodno iznenađenje kada je vidjela da je njezina djeveruša osam mjeseci prije vjenčanja objavila fotografiju njezine vjenčanice na Instagramu.

Mladenka, koja je željela ostati anonimna, podijelila je svoju priču na internetu koja ju je zatekla osam mjeseci prije vjenčanja koje je planirano za svibanj 2018. godine. Nakon poduže potrage za vjenčanicom, pri čemu je imala pomoć svojih djeveruša, koje opisuje kao pažljive i divne, napokon je pronašla savršenu vjenčanicu.

Jedna mladenka doživjela je vrlo neugodno iznenađenje kada je vidjela da je njena djeveruša, osam mjeseci prije vjenčanja, objavila fotografiju njene vjenčanice na Instagramu

Bila sam presretna i oduševljena jer sam napokon pronašla vjenčanicu. Poslije sam odvela svoje djeveruše na ručak kako bismo proslavile i provele smo divno zajedničko popodne, napisala je mladenka u anonimnom postu na australijskoj stranici Mamamia. Kasnije toga dana jedna druga djeveruša nazvala ju je i rekla joj da je netko objavio fotografiju vjenčanice na društvenim mrežama.

Nakon što me nazvala moja djeveruša Sandra počela sam se tresti i plakati. Rekla mi je da je moja druga djeveruša Tanya, koja mi je bliska prijateljica iz škole, objavila moju fotografiju u vjenčanici na svom Instagramu. I ja imam profile na društvenim mrežama, ali ih rijetko provjeravam, požalila se mladenka koja nije ni znala da ju je Tanya fotografirala. Mladenka je nazvala prijateljicu i zatražila od nje da ukloni fotografiju, međutim ona je odbila to učiniti. Inzistirala je na tome da joj mladenka otkrije tko joj je rekao za fotografiju te je tvrdila da je ne mora maknuti. Pročitajte i 7 rečenica koje vjenčana kuma nikada ne smije reći mladenki.

Prošlo je nekoliko dana otkada sam pričala s Tanyjom i Sandra mi je rekla da ju je Tanya blokirala na svim društvenim mrežama, nastavila je mladenka. Nakon što je fotografija njezine vjenčanice završila na društvenim mrežama, mladenka je priznala kako je čak razmišljala o tome da kupi novu haljinu, ali ne može si to priuštiti jer je samo za kaparu haljine dala 300 dolara (1920 kuna).

Osjećam kao da oko moje vjenčanice nema više nikakvog faktora iznenađenja i uzbuđenja. Svaki put kada pomislim na to, želim zaplakati i više ne mogu zamisliti da se udam u toj haljini, napisala je mladenka te priznala kako razmišlja o tome da joj Tanya više ne bude djeveruša, a za rješenje svoje dileme zamolila je i pomoć čitateljica stranice Mamamia te ih je upitala:

Trebam li joj reći kako se osjećam ili preći preko toga i šutjeti?

Biste li oprostili prijateljici koja je na društvenim mrežama objavila fotografiju vaše vjenčanice prije vjenčanja?

glasova:


Očekivano, mladenka je dobila veliku podršku i svi se redom slažu da Tanya nije smjela objaviti fotografiju.

To je tvoje vjenčanje i ta fotografija uopće nije smjela biti objavljena. Ja je vjerojatno ne bih ni pozvala na vjenčanje, piše u jednom komentaru.

Izbaci je. Ne ponaša se kao dobra prijateljica, a kamoli djeveruša. Ako ti kao mladenka želiš da se fotografija vjenčanice makne, ona bi trebala to napraviti i "pretrgnuti se" od ispričavanja. Budala je, smatra druga čitateljica.

Ne mogu ti savjetovati što da napraviš s haljinom, žao mi je što ti se plače kad se sjetiš toga. Nadam se da ćeš pronaći neko rješenje. Ali ponovit ću: plačeš zbog te žene i zbog onoga što je napravila. Izbaci je iz vjenčanja, savjetovala je mladenki treća čitateljica. Saznajte i 3 obaveze koje mladenka ne smije tražiti od svoje kume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju