Učenje je najljepše putovanje na koje možete krenuti, neovisno o tome imate li 25 ili 55 godina. Učenje novih vještina te stjecanje novog znanja, sposobnosti i navika, kao i testiranje vlastitih granica može biti odskočna daska za toliko željene životne promjene.

Gdje se vidite za pet godina? Što želite postići u životu? Što poduzimate kako biste došle do svog cilja?

Bilo da želite u potpunosti zaokrenuti karijeru, dodatno se usavršavati kako biste još bolje obavljale posao na sadašnjem radnom mjestu, pokrenuti vlastiti posao ili nakon slanja brojnih molbi za posao steći nove vještine i napokon čuti odgovor: Čestitamo, dobili ste posao, pozivamo vas da se prijavite na Zadovoljna akademiju.

Portal zadovoljna.hr po drugi put otvara natječaj za sve žene diljem Hrvatske koje će moći osvojiti jednu od 25 edukacija.

Zadovoljna akademija bit će vaša suputnica u učenju i radu na sebi, a podršku će vam dati odabrani mentori koji imaju bogato iskustvo u područjima svoga rada te ujedno i sami znaju koliko je truda i učenja potrebno kako bismo ostvarili ono što želimo biti i postati.

Portal Zadovoljna.hr otvara natječaj za sve žene širom Hrvatske koje će u 11 ponuđenih gradova moći osvojiti jednu od 25 edukacija u sljedećim učilištima i školama:

Otvoreno učilište Algebra

Učilište Studium

Učilište Lovran

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Talijanska škola mode i dizajna Callegari

Škola stranih jezika Vodnikova

Gastronomadi

Ponuđeni edukacijski sadržaji podijeljeni su u šest tematskih smjerova:

1. DIGITAL

2. LJEPOTA

3. GASTRO I TURIZAM

4. MODA I DEKOR

5. PODUZETNIŠTVO

6. STRANI JEZICI

Svaki od tih edukacijskih smjerova imat će svoju mentoricu, osobu koja će motivirati i poticati odabranu kandidatkinju ili kandidatkinje u određenom području.

Mentori su uspješne osobe iz hrvatskog javnog života koji se nisu istaknuli samo svojim profesionalnim uspjehom, već i osobnošću te njegovanjem vrijednosti društva koje počiva za znanju, trudu, međusobnom osnaživanju te društvenoj odgovornosti.

MENTORI/CE ZADOVOLJNA AKADEMIJE

Mia Biberović, izvršna urednica i partnerica u Netokraciji, mentorica je smjera digital. Zaljubljenica u digitalni marketing, tehnologiju, poduzetništvo i medije, pa se smatra sretnicom koja radi ono što voli. Nakon uspješne karijere u Zagrebu, preselila se u rodni Osijek te time doprinijela sve većem jačanju IT industrije u centru Slavonije.

Mijo Majhen, poznati frizer bogate inozemne karijere koji je iskustvo stjecao u Londonu i Milanu, mentor je smjera ljepota. Osim po frizurama poznatih s televizijskih showova i modnih revija, poznat je i kao dugogodišnji volonter posvećen radu s djecom i socijalno ugroženim skupinama.

Žakline Troskot, vlasnica slastičarnica Amélie, mentorica je smjera gastro i turizam. Nakon dugogodišnje karijere u marketingu napravila je veliki zaokret. Dala je otkaz i odlučila ostvariti svoj san – posvetila se izradi slastica te svoju strast pretvorila u uspješan posao.

Ogi Antunac, modna dizajnerica čiji se modeli nose ne samo u Hrvatskoj već i u svjetskim metropolama poput New Yorka i Moskve, mentorica je smjera moda i dekor. Uvijek posebna i modnog izričaja koja predviđa nadolazeće trendove, Ogi je ime čiji potpis privlači i mlade otkačene cure i profinjene dame.

Ivana Urem Marohnić, vlasnica prve majstorske (craft) pekarnice "Korica" u Zagrebu, mentorica je smjera poduzetništvo. Želja za prvoklasnim kruhom bila je povod za otvaranje pekare koja nudi proizvode pripremljene na tradicionalan način. Zbog te Ivanine želje danas na tisuće ljudi uživa u majstorskim pripremljenim pekarskim proizvodima.

Kristina Kruhak, jedna od najcjenjenijih hrvatskih prevoditeljica mentorica je smjera strani jezici. Kristina je završila francuski i engleski jezik i književnost. Raditi je počela još za vrijeme studija kao nastavnica engleskog u školi stranih jezika gdje je kasnije dobila i izvršnu poziciju. Posljednjih deset godina prije svega radi kao konferencijska prevoditeljica za najveće europske i međunarodne institucije.

Svaki od mentora svojom će podrškom pomoći odabranim kandidatkinjama da završe željenu edukaciju te ih potaknuti da na svom usavršavanju i obrazovanju rade tijekom cijelog života.

Jesen je prilika za novi početak

Znanje i vještine, pokušaji i pogreške, učenje i strast za promjenom života nabolje ono je što nam pomaže ostvariti snove. Ili pronaći neki novi san.

Bez obzira na to jeste li upravo izašli iz školskih klupa ili su vam vremena s udžbenikom i bilježnicom na stolu u nekim davnim vremenima, želimo vas podsjetiti da vrijeme učenja i rasta nikada ne prestaje.

Ne zato da bi nam netko dao peticu, već zbog toga što svatko od nas može biti odličan u onome što ga ispunjava te čini sretnom i zadovoljnom osobom.

Mi vam u tome možemo pomoći jer rastemo najbolje kada rastemo zajedno.

Prijavite se na Zadovoljna akademiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju