Ususret ljetu, pridružite se nezaboravnom druženju koje će vas inspirirati na neodoljive ljetne make-up kreacije i obogatiti vaše znanje o zaštiti od sunca.

Galerija Prijavite se na jane iredale radionicu jane iredale proizvodi jane iredale proizvodi +9 jane iredale proizvodi

Ne propustite radionicu posvećenu zaštiti od sunca i ljetnom make-up-u. Ovo nije samo prilika da saznate više o proizvodu koji će vašoj koži pružiti zaštitu od štetnih sunčevih zraka, već i da se educirate kroz priče i savjete gostujućih stručnjakinja.

Prijavite se na jane iredale radionicu Prijavite se na jane iredale radionicu Foto: PR

Želite li otkriti tajnu besprijekornog tena koji istovremeno štiti od sunčevih zraka sada kada nas očekuju visoke temperature i sunčani dani? Prijavite se na jane iredale radionicu na kojoj ćete naučiti zašto zaštitu od sunca možemo proglasiti herojem svakodnevne njege, kao i sve detalje kako ga koristiti, nanositi i obnavljati.

Prijavite se za ljetnu radionicu

U utorak, 21. svibnja od 18 do 20.30 sati u Ministry of Beauty u Varšavskoj u Zagrebu postaje mjesto na kojem ćete imati priliku poslušati inspirativne sugovornike, zasladiti uz naš slatki stol i uživati u osvježavajućim pićima.

Na radionicu se možete prijaviti do 19.5., a nagrađujemo 16 čitateljica. Prvih 8 prijavljenih nagrađujemo s edukativnim panelom+make up radionica, a dodatnih 8 s edukativnim panelom (bez makeup radionice). Sve nagrađene čitateljice obavijestiti ćemo o detaljima do 20.5. putem maila.

Jane Iredale bivša je filmska producentica, a u njezin mineralni make up zaljubile su se brojne žene. I to s razlogom. Sama Jane po pitanju šminke je minimalistica, a ovih dana njena dekorativna kozmetika obogaćena njegujućim sastojcima slavi 30. obljetnicu. Tijekom rođendanske kampanje jane iredale priprema razne edukacije koje nastoje ukazati na važnost kvalitetnih sastojaka koje ''nosimo'' na koži kako bi je njegovali i zaštitili.

jane iredale proizvodi jane iredale proizvodi Foto: PR

Od 18 sati na panelu o važnosti zaštite kože od sunca imat ćete priliku poslušati savjete liječnica specijalista za dermatovenerologiju dr.med. Jelene Jakić, dr.med. Maje Kovačević, dr.med. Nevia Delale te dr.med. Sanja Poduje, a moderatorica panela bit će Edina Pršić Babić.

Prijavite se na jane iredale radionicu Prijavite se na jane iredale radionicu Foto: PR

Nakon toga, od 19 sati za sve prijavljene putem Zadovoljne.hr, pripremljena je makeup radionica koju će voditi Sabina Šarić Novak, glavna edukatorica za jane iredale za Hrvatsku. Radionica će se fokusirati na ispravno nanošenje jane iredale proizvoda s SPF-om za savršen dugotrajni ljetni dnevni i noćni makeup. Očekuje vas mnoštvo savjeta, trikova i demonstracija kako postići osvježavajući izgled koji će vas pratiti od plaže do večernjih izlazaka.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju