U holivudskoj tvornici snova vječna mladost na visokoj je cijeni. Baš zato mnoge se dame podvrgavaju različitim estetskim zahvatima kako bi usporile proces starenja i što duže ostale mladolike.

Galerija Helen Mirren na glumačkim počecima i danas Uvijek jednostavna, prirodna i lijepa Meryl Streep Sally Field na glumačkim počecima i danas +6 Andie MacDowell u travnju će proslaviti 64. rođendan

No ima i onih koji svoje bore pokazuju s ponosom te stare dostojanstveno. Jedna od njih je i oskarovka Helen Mirren koja plijeni pažnju svojim glumačkim talentom, ali i besprijekornim izgledom i u 77. godini života.

Meryl Streep je jedna od najvećih živućih glumica današnjice koja i u 73. godini života osvaja svojom prirodnošću i jednostavnošću.

Susan Sarandon ima 75 godine Susan Sarandon ima 75 godine (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Svoje bore oko očiju i usana ne skriva niti Susan Sarandon koja je u listopadu prošle godine ispuhala 75 svjećica na rođendanskoj torti, kao niti nekadašnja kraljica aerobika Jane Fonda koja je prigrlila prirodan izgled u trećoj životnoj dobi.

Princeza Diana i glumica Emma Corrin kao Diana u seriji Kruna 10 transformacija glumica u slavne žene iz povijesti koje nas tjeraju da protrljamo oči

Slavne dame i visoki konjski repovi - 4 Sedam slavnih dama koje dokazuju da se gumicom za kosu mogu prirodno zagladiti bore na licu

Sjećate li se kako su ove glumice izgledale prije tridesetak, četrdesetak ili pedesetak godina? Zavirite u našu fotogaleriju i podsjetite se na 10 slavnih dama koje su bile i ostale prekrasne u svim životnim dobima.

Jane Fonda ima 84 godine Jane Fonda ima 84 godine (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju