Teško je zamisliti akcijsku zvijezdu u Hollywoodu bez isklesanog tijela. Baš kako bi utjelovili određeni lik, mnogi glumci spremni su provesti sate u teretani kako bi doveli svoje tijelo do savršenstva.

Galerija Chris Pratt prije i nakon što je otkrio teretanu Jake Gyllenhaal Henry Cavill nabio je mišiće za ulogu u Supermanu +3 Chris Hemsworth prije i nakon što je dobio ulogu u Thoru

Chris Pratt imao je problema s viškom kilograma prije nego što je dobio ulogu specijalnog vojnika u filmu "Zero Dark Thirty" iz 2012. godine. Uz pomoć trenera i nutricionista skinuo je čak 30 kilograma i transformirao svoje tijelo do neprepoznatljivosti.

Nastavio je vježbati i prerastao u poznatog akcijskog junaka koji je oduševio u mnogim filmovima – od "Čuvara galaksije" do "Jurskog parka".

Chris Hemsworth prije i nakon što je dobio ulogu u Thoru Chris Hemsworth prije i nakon što je dobio ulogu u Thoru (Foto: Profimedia)

S viškom kilograma nije imao problema filmski Thor Chris Hemsworth.
No unatoč tome znatno je promijenio svoj izgled nakon što je dobio tu pamtljivu ulogu u Marvelu filmskom svemiru. Uz pomoć trenera nabio je čak 10 kilograma čistih mišića.

Svoj fizički izgled zbog uloga su promijenili i brojni drugi slavni glumci – od Zaca Efrona do Jakea Gyllenhaala.

Zavirite u fotogaleriju na početku teksta i pogledajte kako su slavni holivudski zavodnici izgledali prije nego što su otkrili teretanu i počeli vježbati uz pomoć privatnih trenera.

Zac Efron Zac Efron (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju