Ako ste među onima kojima je uz hlađenje i nisku razinu buke kod klimatizacijskih uređaja važna i estetika, postoje opcije koja će zadovoljiti oko, a pritom neće isprazniti bankovni račun.

Galerija Vivax klima-uređaj, R design serija Vivax klima-uređaj, R design serija Vivax klima-uređaj, R design serija +8 Vivax vanjska jedinica

Da bismo se doma osjećali ugodno, uređujemo interijer po svom ukusu, često čistimo i prilagođavamo se godišnjim dobima. Svaki novi komad namještaja ili uređaja, osim životnim potrebama, prilagođavamo vlastitom stilu i onome što već imamo u svom domu. Ljeto je tako većini bez klima-uređaja nezamislivo, a sada je idealno vrijeme za kupnju uređaja uz koji će prostor biti još ugodniji.

Vivax R DESIGN R32 u srebrnoj boji Otkrivamo način da sami stvorite svježi zrak

Kako bi se klima-uređaj skladno uklopio u svaki dom, proizvođači sve više razmišljaju i o estetskom dijelu. Postoje serije klima koje su stilski prilagođene oblikom, ali faktor koji u izgledu ima ključnu ulogu je boja. Već neko vrijeme na tržištu se mogu pronaći klima-uređaji u bojama koji svojim izgledom neće pokvariti dizajn prostora. Takve su klime često prilagođene debljem džepu pa se uglavnom zadovoljimo klasičnom bijelom. No dizajnerski usklađene klime ne moraju biti skupe.

Vivax klima-uređaj, R design serija Vivax klima-uređaj, R design serija (Foto: PR)

Klima-uređaje u upečatljivoj crvenoj, luksuznoj zlatnoj, elegantnoj srebrnoj i zrcalno sivoj po prihvatljivim cijenama u svojoj ponudi nudi Vivax. Njihov klima-uređaj ima i Ana, koja je zlatnu klimu iz serije R design uklopila u svoj stan u Zadru. Iznenadila sam se kad sam vidjela zlatnu klimu. Stvarno je lijepa, rekla nam je Ana.

Osim lijepog dizajna, Vivaxove klime odlikuje energetska učinkovitost i niska razina buke. Unutarnja jedinica ima biofilter i ionizator, što je čini iznimno pogodnom za osobe osjetljive na nečistoću zraka. Uređajem možete upravljati i pomoću aplikacije u svakom trenutku. Tu opciju tijekom ljeta svakodnevno koristi Mateja iz Zagreba. Kad krene s posla, pomoću aplikacije upali svoj klima-uređaj. Super je kada već s posla mogu namjestiti koja temperatura da me dočeka u stanu. Aplikacija za upravljanje klimom odlična je i jako korisna, kazala je Mateja. Osim paljenja i gašenja, preko mobilne aplikacije možete postaviti timer, saznati u kojem modu radi ili dijagnosticirati potencijalni kvar.

Vivax klima-uređaj, R design serija Vivax klima-uređaj, R design serija (Foto: PR)

Klima-uređaje u boji iz Vivaxove serije R design pogledajte u našoj galeriji. Pronađite onu koja se najbolje uklapa u vaš prostor i uživajte u laganom povjetarcu cijelo ljeto.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju