Želite li suncem dotaknutu lijepu put i zdravo prirodno tamnjenje - rješenje je Premium Chocolate Marmalade - jedinstvena care & tan marmelada!

PR PR Foto: PR

S prvim toplim danima počinje maštanje o ljetu i odmoru. Proljetni praznici koje jedva čekamo izvlače nas u prirodu i na obalu, željne sunca. Neizostavni dio planiranja odmora svakako je i priprema kože za sunce uz želju da što prije na koži dobijemo zdravu tamniju boju kako bi nam sve odjevne kombinacije što bolje stajale.

Želite li suncem dotaknutu lijepu put i zdravo prirodno tamnjenje - rješenje je Premium Chocolate Marmalade - jedinstvena care & tan marmelada koja osim što budi prirodan tamni pigment također dubinski njeguje kožu. A kako bi djelovanje marmelade bilo što bolje, prvi korak u pripremi kože je piling koji će nakon hladnih dana osvježiti i nahraniti kožu te ju učiniti mekom, glatkom i čistom.

PR PR (Foto: PR)


Preplanula put već nakon prvog nanošenja

Nakon zime, osim suhoće, blijeda koža je prva stvar koje se želimo što prije riješiti. Spas smo pronašli u Active Luxe Premium Chocolate Marmalade! Prošle godine to je bila najtraženija marmelada za tamnjenje kože, a uopće ne sumnjamo da će i ove godine biti tako jer je koža tamnija i blistava već nakon prvog nanošenja!

Nakon zime, osim suhoće, blijeda koža je prva stvar koje se želimo što prije riješiti. Spas smo pronašli u Active Luxe Premium Chocolate Marmalade! Prošle godine to je bila najtraženija marmelada za tamnjenje kože, a uopće ne sumnjamo da će i ove godine biti tako jer je koža tamnija i blistava već nakon prvog nanošenja!

PR PR (Foto: PR)

Premium Chocolate Marmalade uz brže i bolje tamnjenje, dubinski njeguje kožu prirodnim sastojcima te daje instant efekt preplanule kože. Sadrži ulja masline, mrkve i oraha koji bude prirodni pigment na koži, a karite maslac i arganovo ulje intenzivno vlaže i hrane kožu. Ono što marmeladu čini izuzetnom je i neodoljiv prirodan miris čokolade i naranče, dok sama tekstura nije teška nego se brzo i lako razmazuje i upija. Dodatno, marmelada sadrži i zlatni prah koji daje glow bronze efekt savršen za party ali i isticanje lijepe kože u svakoj prilici.

PR PR (Foto: PR)

Glatka i nahranjena koža u samo par minuta

Kako bi marmelada što bolje i jednoličnije djelovala, idealno je kožu najprije nahraniti i obnoviti da bude savršena podloga za jednoliko tamnjenje. To se postiže kvalitetnim pilingom, koji djeluje i opuštajuće na tijelo i duh pa je odličan dodatak i redovnoj njezi kože.

Premium Sugar Body Scrub, novitet je u Active Luxe liniji za njegu kože koji uz luksuznu teksturu i miris donosi pravo spa iskustvo u kućnu njegu. Uporabom pilinga koža postaje glatka i nahranjena i spremna za pokazivanje i tamnjenje.

PR PR Foto: PR

Active Luxe Premium Sugar Body Scrub je piling koji odlikuju 100% prirodni sastojci i prekrasan miris. Smeđi šećer s kože nježno, ali temeljito odstranjuje mrtve stanice i nečistoće uz istovremeno protuupalno djelovanje, a kombinacija ulja jojobe i kokosa te karite maslaca hidratizira kožu i čini je mekom, glatkom i nježnom. Ulja se pilingom upijaju u mokru kožu i dubinski ju obnavljaju tako da nakon ovog pilinga nećete trebati losion za tijelo, a niti čistiti kadu ili tuš jer se ne rasipa prilikom upotrebe. Piling je dovoljno napraviti jednom do dva puta tjedno kako bi koža blistala.

Neusporediva peeling-care-tan kombinacija

Sastavi Active Luxe pilinga i marmelade hranjivi su i prirodni te njeguju kožu. No dok ih ne isprobate ne možete niti zamisliti koliko predivno mirišu, zbog čega njihovo nanošenje postaje idealan tretman njege kod kuće i trenutak koji posvećujemo samoj sebi.

Kako bi si poklonili savršenu njegu kod kuće i bili spremni za sunčana opuštanja ovog proljeća i ljeta, Active Luxe je na svojem webshopu pripremio za vas proljetni paket: uz kupnju Premium Chocolate Marmalade čeka vas GRATIS Premium Sugar Body Scrub! I opskrbljeni ste za cijelo ljeto! Tu odličnu ponudu u kojoj jedan proizvod kupujete a drugi dobivate potpuno besplatno pronađite ovdje i zaljubite se u ovu mirisnu i luksuznu kombinaciju za savršenu preplanulu put kao i mi!

Projekt “Jačanje marketinga robnih marki na stranim tržištima kroz izložbene prostore u inozemstvu” je sufinanciran s pomoću Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva za gospodarski razvoj i tehnologiju i javne agencije SPIRIT Slovenija. Link na stranicu EKP-a u Sloveniji: www.eu-skladi.si

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju