Kada su u pitanju proizvodi za njegu lica, mjesto na kojem mnogi otkrivaju novitete već neko vrijeme je popularni TikToK.

Jednom kada neki proizvod postane viralan na TikToku svi ga žele u svojoj kozmetičkoj torbici, a među proizvodima koji su postali viralni u prošloj godini bio je i jedan primer. Ne radi se o novom proizvodu na tržištu, ali TikTok je mnogima otvorio oči i pokazao im da se radi o neophodnom dodatku njihovoj rutini.

Radi se o primeru brenda Milk Makeup. Hydro Grip Hydrating Makeup Primer, kao što mu i samo ime govori, hidratatntni je primer formuliran s ekstraktom sjemenki konoplje i ekstraktom plave agave za cjelodnevnu hidrataciju i učvršćivanje.

Ovaj nagrađivani nevidljivi primer ima formulu zahvaljujući kojoj je koža hidratizirana i zaglađena, a make-up se ne miče s mjesta i do 12 sati. Koristi se tako da jednom do dva puta istisnete primer na nadlanicu, a onda na očišćenu kožu nanesete tanak sloj primera, prije nanošenja šminke. Formulu pustite da djeluje jednu minutu da se upije i aktivira.

Primer možete nositi i samostalno, a vaše će lice pritom izgledati svježe.

Žene mu dijele čiste petice

Na stranici influenster.com proizvod je ocijenjen više od 6800 puta, a 71 posto ocjena čine čiste petice. Prosječna ocjena je 4,5. Tu su i komentari oduševljenih korisnica.

Tako sam sretna što sam pronašla ovo. Obično ne koristim primere, ali zimi mi se šminka osuši i ispuca. Ovaj primer hidratizira moju kožu i drži make-up netaknutim, jedan je od komentara.

Dio moje rutine. Vidim razliku između dana kada ga nosim i kada ga ne nosim. Drži sve na svom mjestu, a ne stvara probleme čak ni na osjetljivoj koži, još je jedan komentar.

Moj najdraži primer! Hidratantan, prianjajući, drži puder na mjestu cijeli dan. Jako je ugodan na koži. Savršen je za moju osjetljivu kožu, napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

Sedam proizvoda koji će smanjiti tamne mrljice od akni i ujednačiti ten Eucerin DermoPure Serum s trostrukim djelovanjem Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution Paula's Choice C15 Super Booster +4 Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Serum

Većina je korisnica napomenula da se na tržištu mogu naći povoljniji primeri, ali da se u ovaj isplati uložiti novac. Cijena se kreće od 19,20 eura (144,66 kn).

Hydro Grip Hydrating Makeup Primer Hydro Grip Hydrating Makeup Primer (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju