Princeza Charlene od Monaka zajedno sa suprugom, princom Albertom, sudjelovala je na ceremoniji otvaranja 61. televizijskog festivala u Monte Carlu.

Galerija Princeza Charlene u predivnoj zelenoj haljini - 1 Princeza Charlene u predivnoj zelenoj haljini - 2 Princeza Charlene u predivnoj zelenoj haljini - 3 +1 Princeza je haljinu uparila s upečatljivim komadima nakita

Za ovu prigodu princeza je izabrala predivnu zelenu haljinu na jedno rame koju je uparila sa statement naušnicama i narukvicama te zlatnim sandalama s visokom petom i tankim remenčićima..

Lepršava zelena haljina na kojoj se posebno ističe asimetrični donji dio s volanima rad je modne kuće Lanvin i savršen je odabir za dolazak na crveni tepih.

Princeza Charlene u predivnoj zelenoj haljini - 4 Princeza je haljinu uparila s upečatljivim komadima nakita (Foto: Profimedia)

Viseće naušnice i jednako upečatljive narukvice bile su samo točka na "i" izdanju kojem će i najveći kritičari teško pronaći manu.

Smaragdno zelena haljina prodaje se po cijeni od 2670 funti (23387,71 kn), a kako se navodi u njezinom opisu volani na asimetričnom rubu stvaraju neočekivanu dimenziju i mnogo drame. Baš zato nije potrebno puno truda kako bi ova haljina postala zvijezda crvenog tepiha.

Princeza Charlene u predivnoj zelenoj haljini - 2 Princeza Charlene blistala je u zelenoj haljini modne kuće Lanvin (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju