Peti rođendan princeze Charlotte njezini su roditelji iskoristili kao priliku da i ove godine s javnošću podijele fotografije svoje preslatke kćeri, njih četiri.

Osim što na fotografijama, koje je uslikala njezina majka, spremno pozira u haljinici i crnim lakiranim cipelicama, ona i pomaže u pakiranju i dostavi paketa s hranom za izolirane umirovljenike.

Podsjetimo, princeza Charlotte od Cambridgea rođena je 2. svibnja 2015. godine u Londonu i drugo je dijete princa Williama i vojvotkinje Catherine Middleton. U redu za tron je četvrta po redu.

Slika nije dostupna Kakav slatkiš! Nove fotografije princa Louisa sa zaprljanim ručicama koje otkrivaju važnu poruku

Princeza Charlotte Preslatka zahvala Georgea, Charlotte i Louisa medicinskim radnicima

Njezino pun ime je Charlotte Elizabeth Diana, a srednja imena odabrana su u čast kraljice Elizabete i II i princeze Dijane.

Svako pojavljivanje malene princeze izaziva veliki interes javnosti, a iako joj je tek pet godina, djevojčicu se naziva ikonom dječjeg stila.

I malena kraljevna će, kao nedavno njezin brat Louis, zbog trenutne situacije s koronavirusom imati skromniju proslavu rođendana nego inače. Provest će ga u društvu svojih roditelja i braće, šestogodišnjeg brata Georgea i dvogodišnjeg Loiusa. .

Ipak, kako doznaju britanski mediji, obitelj je za djevojčicu organizirala i zabavu putem Zooma tako da na svoj veliki dan može razgovarati s obitelji i prijateljima. Naravno, neće izostati ni torta i igra, unatoč izvanrednim okolnostima u kojima se nalazi čitavi svijet.

Nove fotografije preslatke princeze pogledajte u nastavku:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju