U engleskom gradu Birminghamu održava se plivačko natjecanje Commonwealth Games koje je došao podržati i najistaknutiji par kraljevske obitelji, Catherine Middleton i princ William. Vojvode od Cambridgea poveli su i svoju sedmogodišnji kćerkicu, princezu Charlotte koje se ondje dobro zabavljala.

Galerija Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley - 5 Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley - 2 Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley - 3 +3 Princeza Charlotte nosi prugastu haljinicu brenda Rachel Riley (snižena cijena 270 kn, cijena prije sniženja 395 kn)

Princeza Charlotte bila je pravo oličenje veselja na plivačkom natjecanju koje je pratila u publici na tribinama zajedno sa svojim roditeljima, mamom Catherine i tatom Williamom.

Sedmogodišnja princeza izgledala je jako slatko u prugastoj haljinici britanskog brenda dječje odjeće Rachel Riley koja se rasprodala ubrzo nakon što se Charlotte pojavila u njoj. Riječ je o modelu na deblje crne i tanje bijele pruge rezanom malo iznad struka, klasičnog lepršavog kroja i dužine do koljena. Haljina ima i zaobljenu, takozvanu Peter Pan kragnu koja ovaj model čini još slađim.

Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley - 3 Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley (Foto: Profimedia)

Također, prugasti uzorak sinonim je za ljeto te sjajan izbor u svim ljetnim prilikama, bilo da je riječ o odjeći za djecu ili za odrasle. Uz prugastu haljinu preslatka sedmogodišnjakinja nosila je bijele sandale s remenčića i malo povišenom petom, a lijepa je bila i njezina frizura te je nosila dvije pletenica.

Princeza Charlotte u plavoj haljini od 477 kuna na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete - 3 Princeza Charlotte: Plava haljina sa sniženja savršena za svečanije prilike

Catherine Middleton Kakva mama, takva kći! Modno usklađene Catherine i Charlotte na uskrsnoj misi

Njezina mama Catherine Middleton se pak odlučila za elegantno bijelo odijelo s potpisom Alexandera McQueena koje je vojvotkinja prvi put nosila tijekom posjeta Karibima ranije ove godine.

Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley - 1 Princeza Charlotte u prugastoj haljinici brenda Rachel Riley (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju