Iako ste mislima već na plaži, prije nego što se zaputite na zasluženi godišnji odmor, osvježite svoju garderobu ljetnim krpicama kojima ćete popuniti svoj kofer. Ljetna sniženja idealna su prilika za ugrabit nevjerojatne komade po povoljnim cijenama, a kako bismo vam olakšali potragu za njima, donosimo sedam ključnih komada bez kojih će odlazak na more biti nezamisliv.

Galerija Europa 92 - Arena Centar Europa 92 - Arena Centar Europa 92 - Arena Centar +17 Pandora - Arena Centar

Mi smo se po svoje ključne komade zaputili u Arena Centar koji obećava da ćemo sve pronaći na jednom mjestu i nisu nas razočarali jer gotovo svaka njihova trgovina nudi opasno dobre popuste koje bi bilo šteta propustiti.

Ako ste poput nas i sav šoping želite obaviti u jednom danu, tada je ovaj šoping centar pravo mjesto za vas. S obzirom na to da Arena Centar ne radi nedjeljom, svoj šoping obavite subotom ili radnim danima u prijepodnevnim satima kako biste izbjegli gužvu. Zaplovite u čistu ljetnu uživanciju i ugrabite ove ključne komade na vrijeme kako biste mogli bezbrižno uživati u svojem godišnjem odmoru.

Pepe Jeans - Arena Centar Pepe Jeans - Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Pletena torba
Apsolutni hit ovog ljeta jest pletena torba jer, osim što je praktična, daje dozu šarma i pretvara vas u pravu boho princezu. U nju će stati sve što vam je potrebno za jutarnju kavicu s prijateljicom, ali i ručnik, kupaći kostim, knjiga i krema za sunčanje ako se nakon druženja odlučite zaputiti se na plažu. Svoju novu omiljenu torbu mi smo pronašli u Pepe Jeans trgovini, no nude je i brojne druge pa ćete tako sigurno pronaći jednu koja će odgovarati vašem stilu.
Reserved - Arena Centar Reserved - Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Šešir
Kad smo kod boho stila i pletenine koja i dalje uživa veliku popularnost, ugrabite za sebe jedan slamnati šeširić koji će se odlično uklopiti u kombinaciju s pletenom torbom. Šeširić će vas zaštititi od sunca, ali i dati vašem outfitu dašak razigranosti i opuštenosti. Sa širokim ili kraćim obodom, s mašnom ili samo s trakom – ovaj modni dodatak može se pronaći u brojnim trgovinama Arena Centra. Mi smo svoj pronašli u Reservedu, koji ima širok izbor šešira po odličnim cijenama, ali i ostalih komada za ljeto kojima ćete rado popuniti svoj ljetni kofer.
Optika Anda - Arena Centar Optika Anda - Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Naočale
Dobre naočale koje će savršeno odgovarati vašem licu, ali i stilu koji uživate nositi, ponekad je teško pronaći. Ipak, daleko je to od nemogućeg jer izbora u Optici Anda ima napretek. Uz malo sreće, model naočala koji će odgovarati vašem obliku uspjet ćete ugrabiti i na ljetnom sniženju. Naočale su ona vrsta bezvremenskog modnog dodatka jer ne podliježu toliko trendovima. Ipak, ono što se trenutno nosi jesu plitke naočale manjih leća, kao i one malo šire i ovalne. No ako vam ti modeli ne odgovaraju, odlučite se na onaj s kojim se osjećate ugodnije.
Women'secret- Arena Centar Women'secret- Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Kupaći kostim
Bikiniji, jednodijelni ili retro. Svi znamo da na ljetovanje nećete otići bez glavne zvijezde vaše ljetne garderobe, no bitno je nabaviti kupaći kostim na vrijeme jer na ljetnim sniženjima komadi nestaju gotovo u trenu. Priuštite si novi kupaći kostim koji će najviše laskati vašoj figuri tijela i tako istaknuti ono najbolje na vama. Mi smo svoj idealni pronašli u Women'secretu koji nudi veliki izbor kupaćih kostima gdje će svatko pronaći jedan baš za sebe.
Mass- Arena Centar Mass- Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Japanke
Idealne su za plažu, bazen ili opuštene ljetne šetnjice uz more. Japanke su tip svestrane obuće koju ljeti možemo nositi u gotovo svakoj prilici. Lako će se uklopiti u udobne kombinacije s lepršavim haljinicama, suknjama ili vrućim hlačicama. Danas ih je lako pronaći u raznim bojama, raznih materijala, a tu su i varijacije na temu za one koji žele malo više od čiste jednostavnosti. Mi smo se po svoj par zaletili do Mass trgovine koja je puna raznovrsnih modela ovog neobaveznog komada gdje se teška srca odabire samo jedan par.
Europa 92 - Arena Centar Europa 92 - Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Haljina
Haljine su modni komad kojem se uvijek pribjegava kada temperatura vani skoči u nevjerojatne visine. Za dnevne kombinacije pronađite haljinu od laganog materijala, poput pamuka ili lana, koji će omogućiti koži da diše i pružiti vam udobnost tijekom vrućih ljetnih dana. Haljine s cvjetnim uzorkom uvijek su popularne u ljetnim mjesecima, a za one večernje varijante birajte apstraktnije uzorke ili se odlučite na uvijek popularne jednobojne modele, laganih lepršavih materijala u kojima ćete izgledati svježe i opušteno čak i na plesnom podiju.
Pandora - Arena Centar Pandora - Arena Centar Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Nakit
Posljednji, ali nimalo manje važan jest nakit koji vašim kombinacijama daje dozu razigranosti. S morskim motivima, romantičnim ukrasima ili skroz jednostavan – koji god da odaberete, ne možete pogriješiti. Ljeto je vrijeme kada želite biti opušteni, pa zato nanižite narukvice i poigrajte se s njihovim motivima kako biste ostavili dojam spontanosti.
Arena Centar Arena Centar Foto: PR
Ovog ljeta budite dobri prema sebi, ali i prema prirodi. Nakon dana provedenog u nezaboravnom šopingu, potražite event kutak Arena Centra gdje će vas pozdraviti velika skulptura kita koji će rado popapati vašu plastičnu bocu. Svojom zanimljivom kampanjom "Zaplovi u čistu ljetnu uživanciju" Arena Centar želi podići svijest o brizi za okoliš, posebice za naše plaže koje su iz godine u godinu sve posjećenije, ali i prljavije.
Arena Centar Arena Centar Foto: PR
Savjeti kako čuvati plaže nalaze se uz samu event zonu, zato napravite ovaj mali korak za okoliš i budite primjer drugima na plaži. Uz velikog kita koji će animirati najmlađe posjetitelje i graditi dobre navike od malih nogu, tu je ljetno darivanje u kojem možete sudjelovati ako ste u centru potrošili barem 40eura i tako osvojiti dar koji će dan proveden u šopingu dodatno zasladiti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Arena Centar po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju