Jesen već naveliko traje pa se naš dom prilagođava bojama, okusima i mirisima ovog lijepog godišnjeg doba. Više nas ne privlače osvježvajuća i brzinska jela, nego ona na žlicu koja mogu ugrijati dušu i tijelo.

Počeli smo pripremati kremaste juhice, a deserti više nisu sladoledi, nego tople pite od jabuka koje u trenu zamirišu cijelu kuću. I više nam nije žao što je prošlo ljeto... 

Jesenski makeover doma ne može proći bez toplih boja i klasičnih jesenskih ukrasa, poput češera, bundeva, suhog cvijeća, eteričnih ulja s mirisima jeseni i vijenaca koji krase ulazna vrata. 

Na razne načine dom možemo urediti u jesenskom stilu, ali bundeva je sigurno pobjednica među jesenskim ukrasima. 

Jednu zanimljivu bundevu smo pronašli i u Primarku.

Bundeva zdjela iz Primarka Zdjela iz Primarka u obliku bundeve može i u pećnicu (Foto: Primark)

Predivna ramekin zdjela u bojama jeseni poslužit će vam za razne tople i kremaste juhe, grickalice, salate ili umake, a može i u pećnicu.

Ima poklopac kako bi vaše jelo što dulje ostalo toplo, a posebna je zbog kombinacije bijele boje i zlatne stabljike na poklopcu zbog koje izgleda baš poput bundeve. Ima i korisne ručke koje olakšavaju transport.

Juha od buče Recept za juhu od buče koja uz tri dodatka može zamijeniti i ručak

Istu zdjelu možete pronaći i u tamnijoj nijansi. Ako ste počeli razmišljati kako da svoj dom uredite u jesenskom stilu, ova će se zdjela zasigurno dobro uklopiti, a za nju ćete trebati izdvojiti 18 eura. 

Bundeva zdjela iz Primarka Zdjela iz Primarka u obliku bundeve može i u pećnicu (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju