I ove će jeseni nezaobilazan dio modnih kombinacija biti omiljene gležnjače.

Galerija Crne gležnjače su klasik koji ima svoje mjesto u ormarima mnogih žena Zara, 299,90 kn Mango, 549,90 kn +9 Stradivarius, 199,90 kn

Rijetke su žene koje u svojoj kolekciji cipela nemaju barem jedan par gležnjača, a to dobro znaju i trgovine, koje u svojoj ponudi već imaju modele za nadolazeće razdoblje.

Gležnjače s potpeticom od nekoliko centimetara omiljeni su komad mnogih žena jer se lako kombiniraju, odlično izgledaju uz traperice, haljine, suknje... i, najbitnije, udobne su pa u njima mogu biti od jutra do mraka.

Radi se u cipelama koje istovremeno nude praktičnost i stil i zato, jednom kada dođe vrijeme za njihovo nošenje, ne skidamo ih mjesecima. Iako svake sezone u ponudu dolaze gležnjače raznih boja i uzoraka, crni klasični modeli nikad ne izlaze iz mode.

S obzirom na to da je za ovaj tjedan najavljeno zahladnjenje, sigurni smo da će mnoge žene vrlo brzo iz ormara izvaditi upravo ovaj omiljeni model jesenskih cipela, a ako ste u potrazi za novih parom gležnjača, u našoj galeriji pogledajte modele s potpeticom od nekoliko centimetara u crnoj boji.

Stradivarius, 199,90 kn Stradivarius, 199,90 kn (Foto: Stradivarius)

Pogledajte i 15 jesenskih haljina koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina:

15 haljina dugih rukava koje laskaju figurama raznih konfekcijskih veličina Lijepa, udobna i praktična haljina dobrodošla je u svakoj garderobi Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 11 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 10 +12 Haljine iz jesenskih kolekcija koje pristaju figurama raznih konfekcijskih veličina - 2

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju