S godinama proizvodnja kolagena u tijelu opada, što može dovesti do različitih problema, uključujući gubitak elastičnosti kože, smanjenu gustoću kostiju i poteškoće sa zglobovima. Kako uz CollagenTime očuvati zdrav izgled kože, kose i noktiju, saznati možemo 19. listopada u Esplanade Zagreb hotelu na prvom Zadovoljna.hr Beautyfestu.

Galerija CollagenTime CollagenTime CollagenTime +3 CollagenTime

Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu koji igra ključnu ulogu u održavanju strukture i čvrstoće različitih tkiva. Pravi eliksir koji će očuvati mladolik izgled naše kože te dubinski nahraniti i obnoviti njezine slojeve dolazi iz brenda CollagenTime, tvrtke Hamapharm.

CollagenTime, dodaci prehrani čija je zadaća očuvati mladolik izgled naše kože, očuvati volumen kose i podariti joj zdravi sjaj, podijeljeni su u tri linije: Luxe, Beauty i Slim. Ti jedinstveni dodaci prehrani s kolagenom specijalno su formulirani za anti-ageing i ljepotu.

CollagenTime CollagenTime Foto: PR

Proizvodi CollagenTime sadrže visoke doze kolagena, proteina koji čini temelj kože, kose, noktiju i drugih tkiva u našem tijelu. S godinama razina kolagena u našem tijelu opada, što dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora na koži. CollagenTime nadomješta gubitak kolagena i potiče njegovu prirodnu sintezu, a to rezultira čvrstom, sjajnom i elastičnom kožom, čvršćim noktima i povećanim volumenom kose.

Najnoviji iz linije proizvoda, CollagenTime Luxe, uz pomoć najviše doze kolagena na tržištu odnosno 20.000 mg u 40 ml i UV protect complexa dubinski hrani i obnavlja sve slojeve kože, kose i noktiju.

CollagenTime Luxe s ugodnim okusom šumskog voća djeluje već u prvih 15 dana korištenja uz klinički dokazane sastojke: 20.000 mg kolagena, 1000 mg MSM-a, 4 mg astaksantina, ceramidi, elastin, ekstrakt sjemenki grožđa, hijaluronska kiselina, aminokiseline, cink, biotin te vitamini C i E.

CollagenTime CollagenTime Foto: PR

UV protect complex spoj je snažnih antioksidansa (astaksantin, ekstrakt sjemenki grožđa, vitamin C i E) koji pružaju zaštitu od štetnog djelovanja slobodnih radikala nastalih pod utjecajem sunčeva zračenja - vodećeg uzročnika starenja kože.

Kao što starenjem razina kolagena u našem tijelu opada, tako opada i razina ceramida, a nakon četrdesete stvaranje novih ceramida gotovo sasvim prestaje. Zadaća je ceramida ojačati zaštitnu funkciju kože, spriječiti gubitak vlage i poboljšati hidraciju i elastičnost kože. Zbog visokih doza u sastavu jedna boca CollagenTime Luxea može biti dovoljna do čak 50 dana svakodnevne upotrebe.

Podignite svakodnevnu brigu o svojem tijelu na višu razinu uz CollagenTime, koji će se pobrinuti za zdrav izgled kose, kože i noktiju. Više o prednostima kolagena saznati možete 19. listopada u Esplanade Zagreb hotelu na prvom Zadovoljna.hr Beautyfestu, gdje ćete moći isprobati CollagenTime i iz prve ruke uvjeriti se u njegovu učinkovitost. 

  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju