Alexandra Kilmurray, majka dvojice sinova, oduševila je žene diljem svijeta svojom iskrenom porukom o teškim stranama majčinstva i trudnoće

Žena se tijekom trudnoće mijenja fizički i psihički, ali o tome se rijetko otvoreno razgovara. Upravo je zato mlada mama Alexandra Kilmurray odlučila javno pružiti podršku svim majkama i napisala im poruku koja je mnoge dirnula.

Odlučila je i pokazati tragove trudnoće na svoj tijelu zbog kojih je donedavno plakala kada bi se pogledala u ogledalo, ali sada se napokon osjeća dobro u vlastitoj koži i taj osjećaj želi prenijeti na sve druge majke koje su nesigurne zbog vlastitog izgleda.

"Znam da se puno vas sada pita zašto sam objavila ovu fotografiju, ali trebalo mi je 18 mjeseci da dođem do toga, 18 mjesec da ne zaplačem kada se pogledam u ogledalo, 18 mjeseci da se napokon opet osjećam lijepo u svojoj koži. Nitko vas unaprijed ne upozori o teškoj strani majčinstva i trudnoće, nitko vam se upozori da ćete se promijeniti fizički i psihički kada postanete majka.

Ovo je bila duga i teška post-porođajna vožnja za mene. 18 mjeseci od rođenja mog prvog sina i 5 mjeseci nakon rođenja drugog sina napokon mogu vidjeti svjetlo na kraju tunela i to je uistinu sjajan osjećaj. Šaljem podršku i svim majkama koje se bore s post-porođajnom depresijom i unatoč tome svako dan ustaju kako bi se brinule o svojoj djeci. Podrška svim majkama koje i dalje plaču zbog tragova koje je rođenje njihove savršene bebice ostavilo na njihovom tijelu. Sve će to proći i sve će biti bolje."

Predivno, hvala ti na ovome. Mogu se u potpunosti poistovjetiti s tobom. Sada se osjećam manje usamljeno, napisala je jedna majka.

Saznajte o kojim se promjenama na tijelu nakon poroda žene srame govoriti, a zatim pročitajte istinu mame Ide o porodu koju muškarci ne smiju ignorirati.

U ovoj slici ima toliko ljubavi i ljepote. Meni je trebala godina dana da prihvatim svoje novo tijelo i sada sam napokon sretna. Biti majka jedno je od najtežih iskustava u životu, komentirala je druga mama i također zahvalila Alexandri na iskrenosti.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju