Kozmetički brend Essence predstavlja svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2016./2017. godine koja donosi mnoštvo noviteta među kojima smo izdvojili čak sedam proizvoda za usne

Inovativni proizvodi, najmodernije boje sezone i visoko kvalitetne tekstura – sve su ovo značajke nove make-up kolekcije kozmetičkog brenda Essence za jesen/zimu.

U mnoštvu noviteta izdvojili smo proizvode za usne koji garantiraju sjajan izgled s 'wow' učinkom. Matt matt matt ruževi za usne lagane kremaste teksture ujedinjuju visoku disperziju boje s mat završetkom i dostupni su u sedam modernih nijansi.

Možete ih kombinirati s Matt matt matt sjajilom za usne dostupnim u pet novih nijansi koje osigurava dugotrajnu boju s visokim prekrivanjem i baršunastim mat završetkom.

Colour & care ruž za usne ujedinjuje boju i njegu. Tekstura sadrži maslac avokada, a osam dostupnih nijansi dolazi u 'stylo' pakiranju.

BB beauty balzam hrani usne karite maslacem i vitaminom E za osjećaj mekoće i podatnosti. Uz njegujući faktor, lagana tekstura osigurava prekrasan sjaj s nježnom disperzijom boje. Zahvaljujući kosom aplikatoru nanošenje je jednostavno i brzo.

Nježni hidratantni balzam Balmy kiss sadrži bademovo ulje te osigurava prekrasne i meke usne s dodirom boje.

Želite istodobno imati lijepo konturirana usna i bogatu boju? Essence vam donos 2u1 mat ruž & olovka za usne.

Plumping sjajilo za usne Volume on sadrži mentol koji usnama daje vidljiv volumen, a dostupno je u dvije omiljene nijanse – ružičastoj i crvenoj.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju