Bluze i košulje s uzorkom hit su svakog proljeća. One se mogu odlično kombinirati s ležernim trapericama, finim crnim hlačama, ali i poslovnom suknjom olovka kroja.

Galerija Bluze i košulje s uzrokom popularni su izbor i Hrvatica C&A, 15,99 eura H&M bluza, 25,99 eura +12 Fashion Nova, 35 eura

Proljetne bluze i košulje mogu se nositi u različitim prilikama – za posao, kavice s prijateljicama, večernje izlaske i druge prigode.

Teško je zamisliti proljetnu garderobu bez bar jednog komada odjeće ili modnog dodatka s cvjetnim uzorkom. Ovoga proljeća nose se modeli s izraženim uzorcima – bez obzira jeste li ljubitelji cvjetnih motiva ili apstraktnih kreacija pronaći ćete nešto za sebe.

Reserved bluza, 19,99 eura Reserved bluza, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Imajte na umu da košulje i bluze s predimenzioniranim uzorkom vizualno povećavaju figuru, dok one s decentnima imaju suprotni učinak.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela proljetnih bluza i košulja s dugim rukavima koje se mogu pronaći po cijeni od sedam do 49 eura.

.Stradivairus bluza, 19,99 eura .Stradivairus bluza, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sigurno ćete ih iznositi: 15 modela hlača koje će uljepšati svaku proljetnu kombinaciju Hlače u divnim bojama stvorene su za proljeće s.Oliver, 119,99 eura Pull&Bear, 22,99 eura +12 Massimo Dutti, 99,95 eura

Ne stišću u struku: 10 suknji za izlaske i posebne prilike koje ćemo nositi ovog proljeća Suknje s rastezljivim pojasom ljubimice su brojnih žena Reserved suknja, 32,99 eura Sinsay suknja, 12,99 eura +7 C&A suknja, 29,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju