Udobna odjeća za svečane prilike rijetkost je u modnom svijetu. Ipak, mogu se pronaći pojedini komadi koji će zadovoljiti i najzahtjevniji dress code, a istovremeno ponuditi komociju.

Galerija Suknje s rastezljivim pojasom ljubimice su brojnih žena Reserved suknja, 32,99 eura Sinsay suknja, 12,99 eura +7 C&A suknja, 29,99 eura

Duge suknje napravljene od profinjenih materijala poput satena koje klize niz tijelo poput druge kože, popularan su izbor već nekoliko sezona.

Ovaj tip suknje sjajan je izbor za večernji izlazak, ali i svečane prilike. Lijepo se sparuje s bluzama i topovima. Izvrsno će izgledati uz cipelu s visokom potpeticom, ali i elegantniju obuću ravnih potplata.

Reserved suknja, 32,99 eura Reserved suknja, 32,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Odaberete li ovakav model suknje s rastezljivim pojasom, zajamčit ćete si udobnost gdje god se u njoj pojavite.

Ako je suditi prema ponudi hrvatskih trgovina i webshopova, ovog proljeća nosit će se upravo udobni modeli s rastezljivom pojasom u kojima ništa ne stišće, a koji su uvijek popularni i među domaćim damama na hrvatskim ulicama.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite elegantne duge suknju za svečane prilike ovoga proljeća, a koje se mogu pronaći po cijeni od 13 do 89 eura.

Mohito suknja, 24,99 eura Mohito suknja, 24,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Od 25 eura: 10 modela cipela koje vizualno produžuju noge Cipele u boji kože vizualno produžuju noge Mango štikle, 45,99 eura CCC cipele, 39,99 eura +7 Deichmann gležnjače, 24,99 eura

Najbolje košulje i bluze za posao: 15 modela iz trgovina za sve ukuse Bijela košulja kraljica je i street style kombinacija na hrvatskim ulicama C&A, 25,99 eura H&M košulja, 24,99 eura +12 s.Oliver bluza, 69,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju