Što možete imati cijeli mjesec po cijeni manjoj od 35 kuna? I tako godinu dana… Ovog proljeća vrijednost koja traje pruža vam evotv.

Akcija „evotv Proljeće“ donosi svim novim korisnicima pretplatu u pola cijene godinu dana za samo 34,99 kuna mjesečno. Osim pretplate u pola cijene evotv daruje i premium buket HBO i Cinemax na godinu dana. Uz ovu neodoljivu tv ponudu poželjet ćete da cijelo proljeće pada kiša.

Evotv je jedina PAY TV usluga na tržištu koja nije ograničena mjestom i programskom shemom. Kako? Evotv prijamnik može se uvijek i svugdje ponijeti sa sobom - u vikendicu, kod prijatelja ili navečer prebaciti u spavaću sobu. Da bi se spojio prijamnik nije potreban instalater već ga korisnici sami spajaju na postojeću antenu i televizor. Prijamnik je moguće i unajmiti uz mjesečnu naknadu od 19,99 kuna, a nakon spajanja korisnik može odmah utonuti u fotelju i gledati izabrane programe. Izabrane programe?! Da, evotv korisnici sami biraju svoja tri žanrovska buketa te gledaju i plaćaju samo ono što doista žele. Najdraža tri buketa mogu se odabrati među ponuđenima: dokumentarci i vijesti, film i djeca, zabava i glazba, regija, sport, HD te HBO i Cinemax.

Gdje i kako postati novi korisnik? Evotv se može ugovoriti u najbližem poštanskom ured, kod svog poštara, pozivom na besplatni broj 0800 07 07 ili na internetskoj stranici www.evotv.hr .

Proljeće je. Sve se budi. Probudite se i vi… Užitak i zabavu donosi vam „evotv Proljeće“!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju