Brončanim tenom, narančastim ružem i blistavim pogledom oduševljavajte gdje god pošli. U našem video blogu otkrivamo kako postići ovaj zabavni make up look za svaku priliku

Vedrana Mišković poigrala se s brončanim bojama i za vas pripremila trendi look koji je upotpunila s tri varijante ruža. Kako zablistati u proljeće pogledajte u našem videu, a detaljnije o koracima pročitajte u nastavku.

1. Baza

Olakšajte posao maskari prirodno dugim i gustim trepavicama. S obzirom na to da su raznih duljina i boja, Dermaluxelash serum za rast trepavica pobrinuo se da i one kratke, svijetle trepavice postanu vaše dugo i tamno zavodljivo oružje. Serum je jednostavan za korištenje, nanosi se jednom dnevno – svaku večer prije spavanja, a trepavice izgledaju duže već nakon dva tjedna.

'Samo za čitateljice Zadovoljna.hr, Dermaluxelash daruje 15 posto popusta na kupovinu seruma za rast trepavica u web-trgovini uz kod trepavice15.'

Kako bi vam šminka ostala postojana i tijekom ovih toplih proljetnih dana koristite primer ili bazu za make up. Primer će zagladiti vašu kožu, učiniti je glatkom i sjajnom – spremnom za tekući puder.

Prije nanošenja primera neka vaša koža bude dubinski očišćena i hidratizirana kremom. Sigurno se u vašoj kolekciji krije lagana dnevna krema s koje tekući puder neće kliziti.

2. Za blistav J.Lo ten ključno je ujednačavanje, stoga kist u ruke

Visoke temperature kao stvorene su za prelazak s pudera na BB ili CC kremu. Naravno, ovo ne znači da puder u potpunosti zanemarite jer u konačnici stvar je u osobnim preferencijama i potrebama.

Iako konturiranje i njegove mlađe varijacije gube na slavi, još uvijek pronalaze svoje mjesto među svjetskim vizažistima. No, budite oprezne ako ste u žurbi jer konturiranje često umjesto da komplementira može ubrzo postati prljavi trag. Za dnevni izgled savjetujemo konturiranje jagodica i nosa, a okvira lica ostavite za noćne izlaske.

Ako imate normalni ili suhi tip kože, rumenila u prahu zamijenite kremastima. I ne zaboravite na trik zlata vrijedan – kako bi rumenilo pravilno nanijeli, lagano se nasmiješite i kistom ujednačite od jagodica prema uhu.

3. Glamurozno proljeće uz wet look

Za ovaj efekt dovoljno je zaviriti u vlastitu kozmetičku torbicu. Ako u svojoj kolekciji imate bezbojno sjajilo za usne, ono će odraditi trik. No, s obzirom na to da je sjajilo ljepljive teksture, balzam za usne u tubi još je bolje rješenje. Nakon što odaberete boju sjenila (preporučuje se kremasta tekstura) balzam lagano utapkajte prstenjakom – najnježnijim prstom za najosjetljivije područje na licu.

4. Proljeće voli boje

Mi smo se odlučili za mat varijantu, ali na vama je da se igrate bojama i završnim akcentima.


Samo za čitateljice Zadovoljna.hr, Dermaluxelash daruje 15 posto popusta na kupovinu seruma za rast trepavica u web-trgovini uz kod trepavice15.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju