Šareni kompletići za djevojčice i urbane kombinacije za dječake, proljetni su komadi koje će s veseljem nositi svako dijete, a roditelji pri tom neće ostati prazna džepa

Galerija Proljetni popust u H&M-u Proljetna kolekcija za dječake, H&M Proljetna kolekcija za djevojčice, H&M +8 H&M proljetna kolekcija za djecu Ovog proljeća većina hight street brendova oduševila je veselim odjevnim komadima. Razni uzorci i žarke boje veliki su trend kojem neće moći odoljeti ni jedan ormar, kako ni mamin tako ni onaj njihovih minijaturnih verzija.
Proljetna kolekcija H&M-a za djecu bazira se na dva printa koja su namijenjena djevojčicama i dječacima.

Zanimljive i inspirativne modne priče H&M je stvorio u suradnji s Jonasom Claessonom i Michelle Morin. Linija za dječake sa svojim grafičkim printom priča priču koja će zainteresirati sve male zaljubljenike u ocean. Uz majice i šilterice s motivom morskog psa svaki će odjevni komad izgledati zabavnije, a uz to će posebno dobro izgledati traper u svijetlim tonovima.

Proljetna kolekcija za dječake, H&M Proljetna kolekcija za dječake, H&M Foto: PR

Dvodjelne komade i kombinezone iz H&M proljetne kolekcije za djevojčice krase cvjetni printovi i printovi sa životinjama koji vode u svijet mašte. Suknje, šarene hlače s crvenom crtom, jaknice i majice u veselom printu, odjevni su komadi koje će svaka djevojčica rado nositi, a ne sumnjamo da će i mame pokušati pronaći nešto za sebe na dječjem odjelu.

Proljetna kolekcija za djevojčice, H&M Proljetna kolekcija za djevojčice, H&M Foto: PR

Proljetni popust u H&M-u u iznosu od 20 posto traje od 19. do 31. ožujka na sve kupnje iznad 250 kuna.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju