Božićna čarolija i ugodna blagdanska atmosfera već lagano pristiže u naše domove. Kićenje bora, miris kuhanog vina i kolača te druženje s najdražim osobama ono je što čini blagdanske dane posebnima

 Osim toga, ovo je vrijeme darivanja naših obitelji i dragih prijatelja te ako ste u potrazi za idealnim poklonom inspiraciju pronađite u božićnoj PALMERS kolekciji.

Talijanska čipka, mekani baršun i visokokvalitetne saten tkanine dominiraju ovom raskošnom kolekcijom i daju joj dodatnu dozu luksuza. Zavodljivo donje rublje iz linije “Magnificence” i visokokvalitetne spavaćiće iz serije “Prestige Nights” rađene su od čiste svile i savršeno prenose božićni duh jer čine spoj raskošnih blagdanskih boja i najfinijih materijala.

Ove godine vrijeme provodimo više nego ikad u svojim domovima, a za hladne dane i opuštanje naizostavne su udobne pidžame i ogrtači. Ovosezonska božićna kolekcija predstavlja pidžame za nju i njega koje su jednostavnog kroja u crvenoj, sivoj, crnoj i tamnoplavoj boji. Neki modeli imaju u kompletu komade s kariranim uzorkom kao ultimativnim blagdanskim motivom.

PR PR Foto: PR

Odličan su izbor bilo da poklanjate drugima ili jednostavno želite razveseliti sebe. Za lijepe snove i uživanje u božićnim filmovima, šarmantne i ugodne pidžame uvijek su “must have”. PALMERS kolekcija zadovoljit će svojom kvalitetom i one najistančanije ukuse.

Ako se još uvijek ne možete odlučiti što odabrati iz najnovije kolekcije, PALMERS je pripremio nešto za vas – poklon kovanice u vrijednosti od 50 kuna. Možete ih kupiti po komadu ili cijeli set u otmjenoj kutiji. Novčići se mogu iskoristiti na čitav asortiman proizvoda PALMERS, pa tako svatko može odabrati poklon po svom ukusu.

Potražite svoje božićne poklone u PALMERS trgovinama i razveselite svoje bližnje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju