Prije nego što se preselila u dolinu San Fernando, Britney Spears živjela je u bajkovitoj vili u Los Angelesu koja je sada prodana za 6,1 milijun dolara. Raskošna vila na dva kata uređena u mediteranskom stilu prepuna je bjeline te bež i boje pijeska, koje su se savršene uklopile u besprijekornu arhitekturu i dizajn kuće.

Galerija Raskošna vila u kojoj je živjela Britney Spears - 8 Raskošna vila u kojoj je živjela Britney Spears - 4 Raskošna vila u kojoj je živjela Britney Spears - 5 +4 Raskošna vila u kojoj je živjela Britney Spears

Nekadašnji dom Britney Spears nalazi se u zatvorenom naselju The Summit, visoko u brdima iznad Beverly Hillsa. Luksuzna kuća veličine gotovo 700 četvornih metara ima šest spavaćih soba te šest i pol kupaonica, a jednako impresivno izgleda njezina unutrašnjost kao i vanjski posjed.

Vilu od znatiželjnih pogleda štite visoka živica i drveće, a posebno čarobno izgleda u sumrak kada se upale vanjska svijetla. Interijerom vlada smirujući ugođaj s puno bjeline te bež i pješčanih tonova, uređen u stilu visoke elegancije.

Kalifornijski san: Stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 4 Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 8 Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 2 +6 Fenomenalan stan koji izgleda posebno očaravajuće kad padne večer - 9

Balkoni slavnih dama - 9 A kakav tek imaju pogled! 10 balkona slavnih dama o kojima maštamo

Kuhinje o kakvima volimo maštati - 15 Oči nam se odmah zacakle: 15 krasnih kuhinja o kakvima volimo maštati

Kontrast predstavlja garderobna soba uređena s drvenim ormarima u tamnosmeđoj boji. Svaka prostorija impresivna je na svoj način, kao i stražnji dio kuće s bazenom i ugodnom terasom s ognjištem.

Raskošna vila u kojoj je živjela Britney Spears - 1 Bajkovita vila uređena je u bijelim, bež i pješčanim tonovima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju