Bliži se Valentinovo, dan kada s posebnom pažnjom darujemo svoje voljene, iskazujemo im ljubav i zahvalnost što su dio naših života. Kaže se kako ljubav nema cijenu, ali nabavite li u dm-u prigodan znak pažnje koji će izmamiti osmijeh zahvalnosti na lice drage vam osobe, ovoga Valentinova uspjet ćete i uštedjeti.

 Naime, u dm-u u sklopu programa Dobre cijene u svako vrijeme možete pronaći više od 200 mirisa po dobrim cijenama! Odvagnuti između želje da obradujemo svoje bližnje, bilo da je u pitanju djevojka, žena, dečko, muž, mama, tata, sestra, brat bilo netko drugi, s realnim mogućnostima i pojedinačnim ukusima nikada nije lako. Srećom, povoljne cijene mirisa koje nudi program Dobre cijene u svako vrijeme pobrinut će se da svi koji žele iskazati svoju ljubav pronađu nešto u velikom izboru parfema za svaku osobnost i priliku. Bez obzira kupujete li parfem prikladan za romantične večere, gala zabave, putovanja ili jednostavno zagrijavanje ispred kamina, u dm-u sigurno imamo nešto za vas, i to uz najpovoljnije cijene.


Donosimo nekoliko preporuka najromantičnijih parfema:


Chloé Love Story sa svježim notama naranče inspiriran je ljubavnim lokotima na pariškom mostu Pont des Arts.

PR PR


Bvlgari Goldea The Roman Night obavite će vašu dragu osobu nježnim notama duda i jasmina.


Chloé Love svojom sofisticiranom i mekanom cvjetnom kompozicijom prikladan je parfem za bilo koju ženu kojoj želite iskazati ljubav.

PR PR


Kod odabira za muškarce ne morate gledati dalje od klasika kao što je Hugo Boss Bottled Night, s elegantnim aromama lavande, breze i afričke ljubičice.

PR PR


Jedno je sigurno, uz raskošan izbor i povoljne cijene, u dm-u sami možete odabrati miris svoje ljubavi i biti sigurni da ćete voljenima osigurati darove koje će pamtiti.


Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju