Jeste li ste znali da je rak maternice šesta, najčešća vrsta raka u svijetu od kojeg obolijevaju žene? Jedini način ranog otkrivanja raka maternice su redoviti godišnji ginekološki pregledi.

U Zagrebu je 2019. godine osnovana je poliklinika Gynema, privatna zdravstvena ustanova za ginekologiju i ultrazvučnu dijagnostiku.

Voditelj tima i osnivač Gynema ordinacije je prof.dr.sc. Ratko Matijević, dr.med. specijalist ginekologije i opstetricije te uži specijalist fetalne i maternalne medicine, poznat po vrhunskom dugogodišnjem radu u Klinici za ženske bolesti i porode KB Merkur, autor brojnih poglavlja u udžbenicima i priručnicima, dobitnik nagrada od struke te autor knjige Vodić kroz trudnoću koja će svakoj trudnici olakšati njen put do majčinstva.

U poliklinici se radi po najmodernijim metodama i načelima medicinske prakse, a koristi se najmodernija oprema visoke klase i tehnologije. Kako bi pregledi bili što ugodniji, radi se isključivo kroz individualni pristup i personaliziranu medicinu prilagođenu svakoj od korisnica njihovih usluga, pridržavajući se najviših etičkih i moralnih načela.

Važno je da izaberete ginekologa kojem vjerujete i s kojim može razgovarati o svim nedoumicama i problemima bez srama i strahova.

OSVOJITE KOMPLETAN GINEKOLOŠKI PREGLED

U sklopu 14. Europskog tjedna prevencije raka vrata maternice od 20. do 26. siječnja, 25. siječnja obilježava se 13. Hrvatski dan mimoza – nacionalni dan prevencije raka vrata maternice. Povodom toga, u suradnji s poliklinikom Gynema, našim čitateljicama poklanjamo tri puta kompletan ginekološki pregled vrijednosti 650 kuna.

Ono što trebate napraviti je najkasnije do 27. siječnja u 12 sati na naš mail zadovoljna@novatv.hr, zajedno sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), poslati odgovor na pitanje "Zašto baš vi trebate dobiti pregled?".

Dobitnice ćemo objaviti u ponedjeljak, a svaku od njih ćemo i kontaktirati vezano za preuzimanje nagrade.

Dobitnice komplektnog ginekološkog pregleda su Irma Gorjanc, Ksenija Korač i Cvijeta Brkljačić.

Stručni tim poliklinike Gynema Stručni tim poliklinike Gynema (Foto: Zadovoljna.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju