S nestrpljenjem čekamo šestu, a ujedno i posljednju sezonu zapetljane kraljevske priče koja prati napeta zbivanja na kraljevskom dvoru.

U petoj sezoni popularne serije Kruna imali smo priliku vidjeti jedno od turbulentnijih razdoblja kraljevske obitelji.

Veliki upitnik nadvio se iznad njihove uloge u Velikoj Britaniji i svijetu općenito, a vrlo je interesantan bio i nategnuti odnos između princeze Diane i (tadašnjeg) princa Charlesa, te povratak u prošlost i kratki uvid u društveno-političke izazove toga doba.

Posljednja sezona serije Kruna odvest će nas na putovanje kroz devedesete, a obuhvatit će i tragičnu smrt princeze Diane.

Ipak, u prvi plan će staviti princa Williama i Catherine Middleton, čija priča je izazvala najviše zanimanja. Prošle godine smo saznali da će najpoznatiji par utjeloviti mlađahni glumci - Meg Bellamy glumit će Kate, dok će Rufusu Kampi i Ed McVey utjeloviti mladog Williama.

Netflix je sada, na radost obožavatelja, izbacio prve službene fotografije koje su nam dale mali uvid u ono što nas čeka krajem godine.

Catherine Middleton i princ William Meg Bellamy kao Kate Middleton (Foto: Netflix)

Catherine Middleton i princ William Ed McVey kao Princ William (Foto: Netflix)

Fotografije nas vode u Škotsku početkom 2000-ih. Princ William je tada upisao Sveučilište u St. Andrewsu, nadajući se da će se tako odmaknuti od svih napetosti koje su tada jako utjecale na njega, objavio je Netflix.

Prizor iz treće sezone serije \'Kruna\' Službeno je: Izlazi šesta sezona serije Kruna, a poznato je i tko će glumiti Williama i Catherine

Ondje je htio napuniti baterije prije negoli preuzme kraljevske dužnosti, a nije ni slutio da će pronaći ljubav svog života. Upravo je na kampusu počela njegova kraljevska budućnost, kad je upoznao kolegicu iz Berkshirea - Kate Middleton.

Šestu sezonu imat ćemo priliku gledati krajem godine na Netflixu, a do tada pogledajte najnovije fotografije kraljevskog para.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju