Najnoviji lunarni ciklus započinje mladim Mjesecom, a nakon travanjskih pljuskova koji su poljuljali mnoge horoskopske znakove astrologija kaže da dolazi vrijeme duhovnog i tjelesnog blagostanja.

Prvi svibanjski mladi Mjesec zapravo je uvertira u razdoblje takozvanog Cvjetnog Mjeseca, prvog punog mjeseca u svibnju, a ova faza započinje 7. svibnja i trajat će sve do 23. svibnja. Mladi Mjesec stopit će se s noćnim nebom i nekim horoskopskim znakovima donijeti važne promjene.

Astrolozi kažu da razdoblje mladog Mjeseca otvara neka nova životna vrata, ovisno o tome gdje se nalazi naš horoskopski znak. Ako vas pogodi svibanjski mladi Mjesec, znači da vam donosi nešto sasvim svježe, samo trebamo širom otvoriti oči kako ne bismo propustili kakvu vrijednu priliku.

U nastavku provjerite koja će dva horoskopska znaka ovih dana imati najviše sreće.

1. Bik

Mladi Mjesec u biku najviše će utjecati upravo na ovaj horoskopski znak. Odlučni, uporni i sasvim realistični bikovi ponekad ne mogu povjerovati da život može biti bajka, barem u onim sitnicama koje život znače. Ovaj mladi Mjesec bikovima donosi mir i pozitivnu energiju, dobro zdravlje i životnu jasnoću kakvu dugu nisu osjetili.

Bikovi, ovo je vaše vrijeme, stoga ne posustajte. Iskoristite sve što vam pruža ovo vrijeme pozitivne energije, otvorite srce i dopustite da u vaš život uđe netko novi. Možda ste trenutačno preopterećeni, ali stiže vrijeme duhovnog mira koje će omogućiti da ponovno budete najbolja verzija sebe, a baš takve ljude i privučete u život.

2. Blizanci

Osim osoba rođenih u znaku bika, i blizanci će osjetiti pozitivne promjene. Ovih ste se dana osjećali iscrpljeno, ali mladi Mjesec u svibnju spasit će vas iz tog perioda i obasjat će vas nekim novim izazovima.

Osjetit ćete nalet energije, samopouzdanja i prihvaćanja, prije svega sebe, a onda i situacije u kojoj ste se našli. Svjesnost i zahvalnost postat će najistaknutiji osjećaji, a ljudi će to primijetiti. Slušat ćete kako je ugodno u vašem društvu, a ta pozitivna energija također bi mogla privući ljubav ili pak neku poslovnu priliku.

Provjerite što vaš horoskopski znak očekuje ovog svibnja. 

Miley Cyrus Hvala, ali mogu sama: Ovo su tri najneovisnije žene horoskopa

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju