Australsko-američka filmska diva Nicole Kidman odradila je 19. dodjelu Oscara u svojoj karijeri. Nicole je ove godine bila i nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice za biografski film "Being the Ricardos" u kojem glumi legendarnu komičarku i glumicu Lucille Ball. Nagrada joj je ipak izmakla i otišla u ruke Jessice Chastain.

Galerija Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman na 94. dodjeli Oscara Keith Urban i Nicole Kidman na dodjeli Oscara +2 Nicole Kidman na Oscarima 1997., 2002., 2007. i 2013. godine

Kada je u pitanju oskarovska moda, Nicole je uglavnom nepogrešiva i tijekom godina nanizala je mnoga fantastična izdanja od kojih neka već imaju i kultni status. Primjerice, i danas se pamti Gallianova zelena haljina iz 1997. i predivna crvena toaleta modne kuće Balenciaga iz 2007. godine.

Nicole Kidman na Oscarima 1997., 2002., 2007. i 2013. godine Nicole Kidman na Oscarima 1997., 2002., 2007. i 2013. godine (Foto: Guliver Image)

Na Oscarima se posljednji put pojavila 2018. godine u fantastičnoj plavoj haljini modne kuće Armani ukrašenoj predimenzioniranom mašnom.

Nicole Kidman 2018. godine na dodjeli Oscara u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman 2018. godine na dodjeli Oscara u haljini modne kuće Armani (Foto: Guliver Image)

Ista modna kuća bila je njezin odabir i za 94. dodjelu Oscara. Međutim, ovaj put mišljenja o njezinom izdanju su podijeljena. Nicole je odjenula plavo-sivu kreaciju peplum kroja sa šlepom ukrašenim sitnim blještavim aplikacijama.

Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani (Foto: Guliver Image)

Tiha elegancija, opisala ju je njezina stilistica Julia von Boehm za magazin Vogue, naglasivši kako je u pitanju bezvremenska haljina koja je dostojna ovakvog događanja, ali u isto vrijeme dovoljno nenametljiva i primjerena s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu.

Nicole Kidman na 94. dodjeli Oscara Nicole Kidman na 94. dodjeli Oscara (Foto: Guliver Image)

I dok se neki komentatori na društvenim mrežama dive njezinom izdanju, mnogi su zaključili kako je zapravo prvi put podbacila, pogotovo u usporedbi s plavom Armanijevom haljinom iz 2018. godine.

Haljina Nicole Kidman...

glasova:

'Sva je zgužvana', 'loš kroj', 'dobra ideja i jako loša izvedba', samo su neki od komentara onih kojima se odabir Nicole Kidman jednostavno nije svidio.

Keith Urban i Nicole Kidman na dodjeli Oscara Keith Urban i Nicole Kidman na dodjeli Oscara (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju