Renee Zellweger po treći je put utjelovila simpatičnu Bridget Jones, koja u novom nastavku uplovljava u bračnu luku. Ili nam barem tako daje naslutiti prvi trailer ovog očekivanog filma, koji će zaigrati u svjetskim kinima u rujnu ove godine


Renee Zellweger
zvijezda je i trećeg nastavka o Bridget Jones. Prvi trailer za ovu dugo očekivanu komediju započinje vjenčanjem ove slavne 'singlice' koja je snimljena prema kolumnama i romanima popularne Helen Fielding.

Punašna Bridget u traileru nosi vjenčanicu krinolina kroja od podatnog satena, koju je iskombinirala uz pripadajući bolero i dugački veo. Plavi uvojci podignuti su joj u elegantnu punđu, a lice joj je uljepšano decentnom šminkom.

Trailer novog nastavka ostavlja gledatelje u neizvjesnosti, jer nije posve jasno događa li se to vjenčanje, ili je ono samo plod njene mašte.

Bridget Jones uz to i postaje i majka, a jedino pitanje glasi tko je otac djeteta: bivši dečko Mark Darcy (Colin Firth) ili novi muškarac u njenom životu Jack Qwant kojeg tumači Patrick Dempsey?

Pogledajte prvi triler za film 'Bridget Jones Baby' o kojem se priča.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju