Bablje ljeto koje na našoj obali i dalje traje idealno je za vožnju biciklom, a uživancija je još veća kada se vozimo uz more – i kada nam društvo pravi medeni psić, baš kakav je Rafo iz Šibenika. U vožnji gradom sa svojom vlasnicom Rafo je izmamio osmijehe prolaznika.

Galerija Psić Rafo iz Šibenika uživa u vožnji biciklom sa svojom vlasnicom Andreom - 4 Psić Rafo iz Šibenika uživa u vožnji biciklom sa svojom vlasnicom Andreom - 3 Psić Rafo iz Šibenika uživa u vožnji biciklom sa svojom vlasnicom Andreom - 1 +1 Psić Rafo iz svoje košare promatra more i uživa u vožnji

Mali Rafo, pasmine jorkširski terijer očito jako voli i naviknut je na vožnju biciklom pa ima i svoju košaricu ukrašenu dekicom s likom Minnie Mouse. Rafo je mirno sjedio u košari dok ga je njegova vlasnica Andrea vozila na biciklu. Uživali su oboje i u pogledu na morsko plavetnilo i svježi zrak. Bili su čak i modno usklađeni jer je Andrea nosila traperice ukrašene likom Mickeyja Mousea.

Psić Rafo iz Šibenika uživa u vožnji biciklom sa svojom vlasnicom Andreom - 2 Psić Rafo iz svoje košare promatra more i uživa u vožnji (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Nema sumnje da su pas Rafo i njegova vlasnica velika "atrakcija" u Šibeniku, pogotovo kada je vrijeme sunčano i toplo i idealno za zajedničku vožnju biciklom.

Inače, pasmina jorkširski terijer jedna je od najpopularnijih i najprepoznatljivijih pasmina pasa. Ovi sitni terijeri uzgojeni su kako bi rudnike i tvornice zaštitili od glodavaca; svoju odlučnost i dovitljivost zadržali su i dalje unatoč tome što su 1880-ih godina postali psi koji većinu vremena provode - u krilu.

Slika nije dostupna Prizor iz centra Zagreba koji će vam izmamiti najveći osmijeh na lice

Domišljata mama iz centra Zagreba - 3 Domišljata mama! Prizor iz centra Zagreba zbog kojeg nam je odmah toplo oko srca

Ta mala pasmina ima već ustaljeni internacionalni nadimak "jorki". Medeni "jorki" najbolji je primjer prekrasne dlakave loptice koja se gotovo nikada ne umara. Možda su fizički mali, neke od njih mogli bismo smjestiti u veću šalicu, ali imaju izraženu osobnost.

Psić Rafo iz Šibenika uživa u vožnji biciklom sa svojom vlasnicom Andreom - 5 Rafo i njegova vlasnica Andrea privlače poglede u Šibeniku (Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju