Mališani su posebno osjetljivi na hladnoću, a iako je još uvijek iznadprosječno toplo, hladniji dani dolaze i to se i osjeti. Jedna mama iz centra Zagreba smislila je super način kako da njezina djevojčica ne sjedi na hladnom dok je jela sendvič.

Mama je sa svojom djevojčicom zastala na glavnom zagrebačkom trgu kod kipa banu Josipu Jelačiću kako bi malena u miru pojela sendvič. Djevojčica je sjela ispod spomenika, a kako ne bi sjedila na hladnom mramoru, brižna majka stavila je svoje noge na koje je malena sjela.

Domišljata mama iz centra Zagreba - 1 Brižna majka stavila je svoje noge kako malena ne bi sjedila na hladnom (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Njezina slatka kći tako je bezbrižno mogla pojesti, a i mama je bila sigurna da se njezino dijete neće nahladiti. Ova slatka gesta još je jedan dokaz koliko su mame domišljate i koliko u svakom trenutku paze na svoju djecu. One uvijek pronađu rješenje i pronađu način.

Naše čitateljice na Facebooku su iskreno progovorile na čemu su zahvalne svojim majkama Na čemu smo zahvalne našim majkama: Pročitajte najljepše poruke naših čitateljica

Slika nije dostupna Prizor iz centra Zagreba koji će vam izmamiti najveći osmijeh na lice

Zahvaljujući njezinoj majci, djevojčici s Trga bana Jelačića sigurno nije bilo hladno dok je uživala u jelu, a i nama je odmah toplije oko srca kada vidimo takav lijepi znak majčinske ljubavi.

Domišljata mama iz centra Zagreba - 2 Zahvaljujući njezinoj majci, djevojčici s Trga bana Jelačića nije bilo hladno dok je uživala u sendviču (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju