Da istinska ljepota nikada ne blijedi po tko zna koji put su nam potvrdile holivudske ljepotice koje nas i u pedesetim godinama svog života još uvijek oduševljavaju svojim izgledom. Upravo te uspješne žene i majke ponukale su nas da napravimo zanimljivu top listu. Doznajte tko se našao u top 5 vrućih mama iznad 50.

Andie MacDowell
Bivša manekenka i talentirana glumica Andie MacDowell klasična je ljepotica koja nas već godinama oduševljava svojim izgledom. Njeno lice krasilo je brojne reklame, a njezina pojava na crvenom tepihu ne može proći neprimijećeno. Ova 54 godine stara brineta je majka troje prekrasne djece kćeri Rainey, Sarah i sina Justina te zaslužuje definitivni broj jedan naše liste.

>>Holivudske majke naslijedili mlađi klonovi

Iman Abdulmajid
Samo jedan pogled na ovu ljepoticu i jedino što možemo reći je svaka čast. Manekenka, glumica i poduzetnica te dugogodišnja supruga Davida Bowieja ima 57 godina i njezina ljepota je doista zapanjujuća. Visoka i vitka tamnoputa Iman je ponosna majka dvije kćerke, 30 godina stare Zulekha i dvanaestogodišnje Alexandrie.

>> Nevjerojatne sličnosti: Tko se fura na koga?

Julianne Moore
Crvenokosa glumica svijetle puti ukrašene pjegicama još je jedna poznata mama koja se našla na našoj listi. Julianne ima 52 godine, a njezina prirodna ljepota doista je vrijedna divljenja. Ova vrlo talentirana glumica dva puta je postala majka . Stariji sin Caleb ima 15, a Liv Helen 10 godina.

Michelle Pfeiffer
Iako je ukoraćila u 55. godinu života Michelle Pfeiffer s godinama izgleda sve bolje. Prodorno zelene oči i neodoljive usne još uvijek su njezino vrlo snažno oružje zbog kojeg su je još osamdesetih godina svrstavali u najseksi žene Hollywooda. I Michelle je majka dvoje djece, 20 godina stare usvojene djevojčice Claudia i godinu mlađeg dječaka Johna.

Tilda Swinton
Ledena kraljica Tilda Swinton osim specifičnim izgledom uvijek nas oduševljava posebnim i drugačijim stilom odijevanja. Njezina blijeda put postala je njezin zaštitni znak no na spomen njezinih godina doista ostanemo zapanjeni. Tilda ima 52 godine koje nosi s lakoćom te ima dvoje djece, blizance Honor i Xaviera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju