Uvijek maksimalno dotjerana i seksi, savršena pozerica koja zna istaknuti svoje atribute opis je koji karakterizira Jennifer Lopez koja nas uvijek iznova oduševi svojom pojavom. Upravo zbog toga pravo je iznenađenje ovu ljepoticu vidjeti bez šminke, frizure i skupih i zavodljivih krpica

Uvijek dotjeranu i maksimalno pripremljenu Jennifer Lopez rijetko susrećemo u casual izdanju. 

S obzirom na to da za nastupe kao i javna događanja uvijek bira kombinacije koje ističu njezinu savršeno zaobljenu figuru, vidjeti seksi latinu u šetnji gradom u neopterećenom izdanju te u društvu najmlađih članova obitelji doista je prava rijetkost.

>> Koliko košta tijelo Jennifer Lopez?

Bez frizure, s kosom podignutom u razbarušeni rep te bez trunke šminke na licu pjevačica je dan provela u ulozi majke. Jennifer je svoje slobodno vrijeme maksimalno posvetila petogodišnjim blizancima Maxu i Emmi koje je odvela u šoping.

>> Jennifer Lopez: Štikle koje su stanjile plesačke listove

Odjevena u obične, plave traperice i bijelu majicu kroz koju se prozirao neonski ružičasti grudnjak Jennifer je izgledala kao sasvim obična' žena iz ulice', no i u takvom najobičnijem izdanju njezina ljepota kao i popularna savršeno zaobljena figura nisu mogli proći neprimijećeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju