Dubrovnik je ovih dana živio punim plućima. U sklopu Noći uvale Lapad oživili su ga brojni koncerti, ali i modna revija na kojoj je zvijezda večeri bila Aleksandra Grdić. Bivša misica je ponosno pokazivala svoju novu ljetnu isklesanu liniju odjenuvši tri minijaturne haljine

Dubrovnik je nakon filmskom glamura kojim je bio ispunjen prošloga tjedna, ponudio manje luksuznu zabavu.

U sklopu 'Noći uvale Lapad' organiziran je glazbeni program te modna revija na kojoj je u prvom planu bila Aleksandra Grdić hodajući modnom pistom kao prava zvijezda večeri.

Bivša misica je kao i uvijek uživala u medijskoj pažnji te je sa zadovoljstvom koketirala kako s okupljenim fotografima, tako i s posjetiteljima.

Alex je poznata po svojim variranjima u kilaži, a trenutno se može pohvaliti svojom novom, ljetnom isklesanom linijom.

>> Alex Grdić istesala noge za ljeto

>> Gdje ide Alex Grdić - na plažu, tržnicu ili reviju?

Kako bi maksimalno naglasila svoje atribute odjenula je tri najkraće moguće haljine koje su otkrivale možda i više nego što su trebale.

Od crne kratke nabrane tunike, preko večernje mini toalete boje pudera s dubokim dekolteom pa do kratke kombinacije kupaćeg kostima boje koralja i blijedo ružičaste minice, pokazala je da koristi svaku priliku da pokaže svoj najveći adut - duge noge.

Jedino što je ovim ultrakratkim haljinama bilo zajedničko su iste sandale iz kojih se nije skidala tijekom cijele večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju