Protekli vikend bio je u znaku oživjelog Zadarfesta, koji je obilovao poznatim izvođačuma, ali i skandalima. Antonija Šola demonstrativno je napustila događanje, dok je pjevačica Magazina kratkom haljinicom u kojoj je veselo skakutala po pozornici oduševila muški dio publike

Jedan od najpoznatijih hrvatskih festivala podigao se iz prašine, ali usporedivši ga sa prošlim danima kada su svi celebovi gurali da se pojave na ovom događanju, na žalost odaziv nije bio niti blizu.

No kako to uvijek biva, festival su osim glazbe obilježili i brojni skandali. U prvom planu su se našli Antonija Šola i njezina menadžerica koje su se žestoko posvađale sa Zadarskim voditeljem Ivicom Štorićem.

Naime, Antonij se nisu svidjele šaljive najave pjevača prije nastupa pa je tražila da se njezin nastup s Petrom Dragojevićem najavi samo imenom i prezimenom.

No voditelj to nije učinio i Antonija je nakon nastupa demonstrativno otišla s festivala.

Na Zadarfestu je nastupio i Mladen Grdović koji se nije odvajao od svoje supruge, a zbog problema s alkoholom cijelo večer nije popio niti kapi.

>> FOTO: Seksi sirene zavele Zadar!

Najviše pažnje plijenila je pjevačica Magazina Andrea Šušnjara koja se na pozornici pojavila u ultrakratkoj haljini u kojoj je, na opće zadovoljstvo muškog dijela publike, veselo skakutala po pozornici.

Uvijek elegantna Ivana Kovač odjevena u zanimljivu svilenu kimono- haljinu i štiklama boje pudera posebno je blistala na pozornici.

I Ava Karabatić htjela je biti dio festivala pa je program pratila u društvu dečka Špire. Ava se u svom prepoznatljivom stilu pojavila u uskoj leopard haljinici koja je otkrivala više nego pokrivala.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju