Premijera kazališne predstave Leda po istoimenom romanu iz tzv. glembajevskog ciklusa Miroslava Krleže, u režiji Borisa Svrtana jučer je privukla u kazalište mnoge poznate, a svojom je izvedbom oduševila Bojana Gregorić Vejzović

Zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović sinoć je u kazalištu Gavella premijerno zaigrala Melitu i u društvu partnera na pozornici Janka Rakoša, Franje Dijaka, Ozrena Grabarića i Jelene Miholjević oduševila brojne poznate koji su uživali u izvedbi drame velikana Hrvatske književnosti.

Bojani je ovo prva uloga nakon druge trudnoće, a s probama je započela samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćeri Zoe. No Bojana se baš kao i nakon rođenja sina Raula vrlo brzo vratila u odličnu formu, a sinoće je blistala na pozornici Gavelle.

Često je naglašavala kako je suprug Enes Vejzović odličan tata koji joj pomaže u brizi za djecu i uskače kad god je to potrebno, a on je bio uz nju i za vrijeme premijere te među prvim čestitarima nakon izvedbe.

Premijeru Lede u Gavelli pogledali su Nina Violić,Boris Miholjević, Vesna Škare Ožbolt, Barbara Lukas Nola i Nela Kocsis. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju