Povrataka modela s porodiljnog na modne piste sve je brži i brži. Bez obzira radi li se o konkurenciji ili velikoj ljubavi prema poslu koji se odlično plaća jedna je mama pobijedila Heidi Klum i Mirandu Kerr koje su se na pistu vratile pet i sedam tjedana nakon poroda. Anna Freemantle učinila je to nakon samo devet dana

Anna Freemantle je mama čiji porodiljni je trajao svega devet dana nakon čega se ova 32 godine stara manekenka odlučila vratiti na modnu pistu. Svojom je hrabrom ili možda ludom odlukom zaprepastila mnoge, a može se pohvaliti i kako je njezin porodiljni trajao kraće nego onaj kolegica Heidi Klum koja se nakon četvrte trudnoće na pistu Victorije Secret vratila za pet tjedana i Mirande Kerr koja je isto učinila nakon rođenja prvog sina, no nakon 7 tjedana.

>> Miranda Kerr: Dojenje važnije od snimanja

>> Miranda Kerr otkrila kako je skinula kile

Anna je poznati model, nosila je revije uz bok Naomi Campbell i Kate Moss, snimila je kampanje za  poznate brendove Louis Vuitton, Versace i Valentino te se pojavila u prestižnim modnim časopisima poput Voguea i Ellea.

>> Heidi Klum ne može bez svojih 'anđela'

Na brz povrataka na pistu Anna se odlučila kako bi pokazala da žena ne bi trebala birati između majčinstva i karijere. Samo devet dana nakon poroda prošetala je pistom na reviji dizajnerice Jane Davison,  pozirala za brend Nicole Farhi i ekskluzivni brend Harvey Nichols.

>> Jessica Alba: Odlična linija samo 2 tjedna nakon poroda

'Nikada nisam bila osoba koja se dosađuje, volim raditi', rekla je Anna te dodala kako je odmah nakon poroda osjetila veliku želju za šetnjom. Dobrim genima može zahvaliti na koži bez strija, a nakon dvije trudnoće shvatila je koliko je zahvalna što ništa ne može narušiti izgled njezinog tijela.

Anna ima trogodišnjeg sina Maxa i jednomjesečnog sina Lea, kojeg je rodila 19. srpnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju