Bon Jovi je prodrmao Zagreb svirkom na Maksimiru pred 30.000 obožavatelja. Dečki su izveli svoje najveće hitove, a publika ih je zahvalno pratila uzdignutih ruku do samog kraja

Iako od hrvatskih fanova nisu očekivali previše, budući da su američkim medijima govorili da idu u 'bizarnu Hrvatsku i Uzbekistan', članovi grupe Bon Jovi našli su se sinoć pred više od 30 tisuća ljudi. Suze, vriska, euforija i izvanredna atmosfera dočekala je rokere iz New Jerseyja na Maksimirskom stadionu.

Bon Jovi su odsvirali sve ono što se od njih očekivalo, pa i puno više od toga. Stadion je eksplodirao na drugoj pjesmi, hitu 'You Give Love a Bad Name', i od tada je Jon Bon Jovi imao publiku na svom dlanu.

Od 'Blaze of Glory', preko 'Bad Medicine', 'Lay Your Hands on Me' do 'Bed of Roses', Keep the Faith', 'Wanted Dead or Alive' i 'Livin' on a Prayer' stadion je zborno otpjevao svaki stih i nakon dva i pol sata spektakla malo tko je bio nezadovoljan.

Zagrepčani su na Maksimiru imali priliku vidjeti najveći videozid na svijetu visok 35 metara visok, na kojem su se izmjenjivale vrhunski režirane animacije koje su cijeli spektakl podigle na najvišu moguću razinu.

Bon Jovi je svojim prvim koncertom u Zagrebu dokazao i da su nakon gotovo 30 godina djelovanja jedan od najboljih koncertnih rock bendova na svijetu. Što će biti u Uzbekistsanu, ne znamo, no u Hrvatskoj su položili s odličnim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju